Fædrelandsvennen

Politikken­s år?

- RENATE HAEGELAND, gruppelede­r Høyre, Kristiansa­nd

Jan Oddvar Skisland og Stina Torjesen fra Arbeiderpa­rtiet skriver i en kronikk i FVN 15.januar 2019 at Høyre «vil ventelig legge seg på en sentralise­ringslinje» for den nye kommunen.

●●Det er en grunnløs påstand. De har ikke lest Høyres program for neste periode og de kan neppe ha lest referatene fra møtene i Fellesnemn­da. Høyre har vaert opptatt av å beholde tjenester i hele kommunen og er opptatt av å gi innbyggern­e like gode tjenester uansett hvor de bor i kommunen.

Høyre bryr seg om retningen den nye kommunen skal ta, slik vi har gjort i alle de årene vi har vaert med å styre kommunen. Vi i Høyre bryr oss om et velfungere­nde lokaldemok­rati, kvaliteten i skolen og barnas oppvekst.

Høyre bryr seg om gode helsetjene­ster og har store ambisjoner for kultur og klima.

Når Jan Oddvar Skisland og Stina Torjesen hevder noe annet, er det uredelig og kan ligne på hvordan Sørlandsny­hetene bygger opp sine saker. Det er underlig, da de i sin innledning til kronikken tar et oppgjør med denne måten å kommuniser­e på.

Vi i Høyre ønsker å snakke om hvordan vi vil løse de politiske sakene som kommer, enten det er muligheter eller utfordring­er. Både Arbeiderpa­rtiet og Høyre har de samme målene, vi ønsker å skape den beste kommunen for våre innbyggere.

La oss møtes til diskusjon på hvordan vi som partier vil møte morgendage­n med politiske løsninger som gjelder for den tiden vi lever i og ikke med sleivet antagelser og ned-snakking av politiske motstander­e.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway