Fædrelandsvennen

Jennifer Lopez i ny komedie

- CATHRINE SORDAL

KOMEDIE/ROMANTIKK «Second Act» USA 2018

Regi: Peter Segal

Manus: Justin Zackham, Elaine Goldsmith-thomas Skuespille­re: Jennifer Lopez, Leah Remini, Milo Ventimigli­a, Treat Williams, Vanessa Hudgens Aldersgren­se: Tillatt for alle

Jennifer Lopez er tilbake i ny romantisk komedie som virker spesiallag­et for henne.

●●Historien og rollen Lopez spiller minner veldig om «Jenny from the Block». Filmen handler om Maya, en 40 år gammel kvinne fra Queens som har store drømmer. Det er imidlertid vanskelig å lande de beste jobbene når hun har sin utdannelse fra livets skole, ikke fra Harvard som alle andre hun konkurrere­r mot. Maya lar derimot ikke det stoppe henne, men jakten på drømmen gjør at hun glemmer hvem hun egentlig er.

Filmen er en ganske typisk romantisk komedie. Deler av manuset er likevel forfrisken­de når det gjelder dagens kvinners kamp for å bli tatt seriøse i arbeidsliv­et, og hvor vanskelig det kan vaere å ha både karriere og familie. Det er også interessan­t at det tas opp utdannelse versus arbeidserf­aring. Dessverre holder det ikke filmen ut. Andre halvdel av filmen er forutsigba­r og oversentim­ental.

Når det er sagt, er filmen absolutt severdig hvis du er ute etter lett underholdn­ing. Det slår ikke akkurat gnister mellom Lopez og Milo Ventimigli­a, men deres forhold er uansett ikke filmens hovedfokus. Samspillet med Leah Remini som spiller hennes rappkjefta venninne er derimot vaert fornøyelig, og er filmens største styrke.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway