Fædrelandsvennen

– En kinkig situasjon

- STEFFEN STENERSEN

«En kinkig situasjon» kaller Branns sportssjef Rune Soltvedt de siste dagers utvikling i overgangss­aken rundt Bismar Acosta.

til å vaere misfornøyd med måten Start har opptrådt på.

– Nei, det er vi ikke. Hadde Tor-kristian sagt klart til meg at de hadde gitt et tilbud, så hadde vi jo det, men nå har vi ikke det. Nå blir det bare spekulasjo­ner fra min side på hvordan «Bis» har fått presentert disse tallene. Når Start sier de ikke har gjort det, så tror vi på det.

– Tor-kristian og jeg har et godt forhold og snakker godt sammen. Vi har holdt det på et godt nivå, og derfor er det viktig for oss ikke å ta dem så lenge de ikke har noen rolle i dette, sier Soltvedt.

Han forteller samtidig om et tilbud fra Start på Acosta som ikke var i naerheten av det Brann ønsker seg.

Etter det Faedreland­svennen erfarer skal Brann ha satt en prislapp på rundt tre millioner for midtstoppe­ren. Etter det vi kjenner til skal Starts første bud ha vaert på under en halv million for spilleren som har under ett år igjen av kontrakten.

Soltvedt ønsker ikke å kommentere summer.

– SJAKK MATT

– Det tilbudet vi har fått er ikke bra i det hele tatt for en så verdifull spiller. Når «Bis» forteller at han har fått et så godt tilbud på en eller annen måte, da er ikke det gunstig for oss. Da får vi ikke nok penger for spilleren, og så setter det oss i en dårlig posisjon i forhandlin­gene hvis han har fått forespeile­t noe som er så høyt et annet sted. Om ikke sjakk matt, så er vi noe i naerheten av det, sier Soltvedt.

– Vi tenker å beholde «Bis» fordi han er viktig for oss, og har en verdi som er mye høyere enn de ønsker å gi. Hvis de kommer med noe annet kan det bli en dialog, men da snakker vi om mye penger. For vi må hente en ny spiller som vil koste mye mer enn det som ligger der i dag. De pengene som ligger der i dag hadde kanskje holdt til å kjøpe en spiller fra 3. divisjon, sier han.

– Jeg har ingen kommentar til det. Jeg har en god dialog med Rune, og har alltid hatt det. Så det vi snakker om pleier å bli mellom oss, sier Karlsen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway