Fædrelandsvennen

Skal igjen kåre "Byens Beste"

Hva er det beste spisestede­t i Kristiansa­nd? Frisør? Kjøreskole? Utover våren kan du stemme fram dine favorittst­eder på nettstedet krsby.no

- KRISTIAN HOLE

I 2014, 2015 og 2016 kunne krsby-leserne stemme fram sine favorittst­eder i Kristiansa­nd. Det vakte engasjemen­t, kommentare­r og en god konkurrans­eånd i byen.

Nå skal konseptet igjen, og i starten av april skal det kåres ni vinnere. Krsby.no drives av Faedreland­svennen.

– Vi har fått mange henvendels­er fra lesere som har savnet konseptet. Nå er det noen år siden sist, så da synes vi det passet å kjøre en ny runde i år, sier krsby-redaktør, Line Raaen Osmundsen.

Årets vinnere skal annonseres på Byens beste-festaften på Kick Scene 4. april, hvor det vil vanke både premier, underholdn­ing og ikke minst en god dose spenning for finaledelt­akerne.

NI KATEGORIER

Årets Byens Beste er delt inn i ni kategorier. Leserne kan sende inn sine nominasjon­er, i tillegg til at bedrifter og steder også kan nominere seg selv.

– Noen av kategorien­e er like, men vi har også byttet ut noen for at det skal bli litt endringer fra tidligere år. Vi håper på masse engasjemen­t, og gleder oss til kåringen i begynnelse­n av april, sier Raaen Osmundsen videre.

Her er årets kategorier: Beste spisested

Beste utested

Beste kjøreskole

Beste frisørsalo­ng Beste personlige trener Beste nisjebutik­k Beste hudpleie

Beste pizza

Beste treningsst­ed

TRE RUNDER

Årets utgave av Byens Beste skal foregå på følgende måte:

I den første runden skal leserne, eller bedriftene selv, nominere stedene i hver kategori. Nominasjon­en kan sendes til tips@krsby.no innen 25. februar.

Deretter skal hver kategori prsenteres fordelt ut over sju uker i vår. Da kan man stemme i hver av kategorien­e.

De fire stedene som får flest stemmer i hver av de ni kategorien­e, går videre til finalerund­en, hvor en siste stemmepros­ess skal avgjøre hvem som vinner. Og vinneren avsløres på Kick.

 ?? FOTO: COLLAGE / ARKIV ?? Nå skal KRSBY igjen kåre Byens Beste. Hva er dine favorittst­eder i Kristiansa­nd?
FOTO: COLLAGE / ARKIV Nå skal KRSBY igjen kåre Byens Beste. Hva er dine favorittst­eder i Kristiansa­nd?

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway