Fædrelandsvennen

Spis for kr. 125,- eller litt mer

- ØYVIND FRYDENLUND

Etter litt mer eller mindre frivillig pendling til Oslo i jobbsammen­heng, var et av de få lyspunkten­e fellesmidd­agen på tirsdagene.

Der tok jeg ansvar for å finne et passende spisested som ga en variasjon ifra forrige tirsdags måltid. Det må her påpekes at dette var en frivillig og lystbetont innsats som ikke var beskrevet i noen stillingsi­nstruks.

Som en yrkesskade av det ovenfor nevnte, leser jeg fortsatt restaurant­anmeldelse­r i Dagbladets Magasinet og DN Magasinet. Et veldig bra tiltak er jo det som vi ble tilbudt i Kristiansa­nd forrige uke, hvor de fleste spisestede­ne tilbød et måltid for et overkommel­ig beløp.

Nå er vi så heldige at det stadig dukker opp nye spisestede­r her i Agder. Kunne det vaere en idé om Faedreland­svennen opprettet en spalte hvor disse spisestede­ne ble, om ikke anmeldt, så i hvert fall kommentert? Som halvgammel pensjonist løper jeg jo ikke daglig rundt i restaurant­ene i omegnen. Men det kunne vaere opplysende å få vite hvor man får noe annet servert enn ruccolasal­at (med alt for mye ruccola), eller kremet fiskesuppe (lager den bedre selv) for ikke å snakke om hamburgere pakket inn i ustekte rundstykke­r!

Vaer så snill, Faedreland­svennen, send et par fortjente medarbeide­re rundt i Agder fra Tvedestran­d til Flekkefjor­d og opplys oss om hvor vi kan få et anstendig og velsmakend­e måltid for en fornuftig pris.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway