Fædrelandsvennen

FØDSELSDAG

-

3 år Tuva Dahl Jenssen,

Kristiansa­nd.

Hipp hurra for jenta vår som fyller 3 år i dag. Vi digger deg! Klem fra mamma, pappa, mormor, morfar, Julie og Karoline.

22 år Marie Alexandra Flåt,

Kristiansa­nd. Gratulerer så mye med dagen, Marie! Du er kjempeflin­k til alt du gjør, og har et stort hjerte. Vi er kjempeglad i deg og setter stor pris på deg. Hilsen alle i gjengen.

40 år Terje Haugen,

Tveit, Kristiansa­nd. Gratulerer så mye med den store dagen. Vi er veldig glad i deg. Håper du får en fantastisk dag. Bursdagskl­emmer fra din kone og dine to barn.

4 år Tonje Andås Kolstad,

Birkeland, Birkenes. Endelig er du 4 år! Gratulerer så mye til vår morsomme og gode jente. Klemmer fra Nora, Ida, mamma, pappa og Frida.

6 år Sarah Alida Tengs,

Kristiansa­nd.

Hipp hurra for Sarah Alida Tengs som fyller 6 år i dag. Snille og gode Sarah, vi er så stolt og glad i deg. Stor bursdagskl­em fra Hady Marie og mamma.

7 år Tomine Staveland ,

Kristiansa­nd. Kjaere Tomine. Gratulerer så mye med dagen! Du er som ett fyrverkeri, og farger dagene våre i alle verdens farger. Vi elsker deg! Store klemmer fra mamma, pappa, Sigurd og Trym.

7 år Celine Erlandsen,

Søgne. Gratulerer til vår festlige og flotte jente, Celine, med 7-årsdagen. Kjempeglad i deg og vi gleder oss til selskapet. Klem fra mamma og søsken i Søgne, gjengen på Hånes og mormor og morfar i Randesund

13 år Oda Kjellingla­nd,

Kristiansa­nd.

Hipp hurra for gode, snille Oda som fyller 13 år i dag. Vi ønsker deg lykke til i tenårene og gleder oss til å feire deg. Bursdagskl­em fra Frida, pappa og mamma!

13 år Synne Fosse Jørgensen,

Kristiansa­nd.

Hun her altså! Verdens beste Synne er tenåring. Jeg er skikkelig stolt av deg og synes du er utrolig fin å henge med. Ikke minst er jeg veldig glad i deg, og for at du er den du er! God klem tante Sol.

14 år Håvard Stedjan,

Byremo, Audnedal. Gratulerer med dagen, Håvard. Du er hjelpsom, kreativ og oppfinnsom. Tusen takk for en fin bursdagsfe­st i helga. Kos deg masse i dag. Hilsen fra Mommo, bepp8, tanter, onkler, kusiner og fettere.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway