Fædrelandsvennen

FØDSELSDAG

-

2 år Maline,

Øvrebø, Vennesla. Gratulerer med dagen på etterskudd til vår snille og gode Maline. Hilsen Besta og Bebbe.

5 år Ingrid Kjøl,

Vennesla. Hipp hurra for Ingrid som fyller 5 år!! Du er ei nydelig jente med glimt i øyet og godt humør! Vi er så utrolig glade i deg! Gode klemmer fra Amalie, Caroline, mamma og pappa!

6 år Såve Olav Hegghaug,

Evje og Hornnes.

Vi vil gratulere vårt kjaere barnebarn med 6-årsdagen 27. februar. Du er blitt en stor og snill gutt med godt humør og masse sprell. Me er kjempeglad­e i deg. Stor kos fra bestefar og bestemor.

6 år Johan Lislevand,

Øvre Øydna, Audnedal. Den 28. februar fyller "luringen" på Øvre Øydna, Johan Lislevand, 6 år. Mange hilsener fra tante, Besta og Besten på Solberg.

7 år Frederikke Storm-johannesse­n,

Kristiansa­nd. Mormors skuddårsje­nte fyller 7 år. Hipp, hipp hurra. Klem fra mormor, Ludvig og Mille.

8 år Ella Fiskå,

Søgne. Hipp hurra for vår skjønne, gode, morsomme og fine Ellamor som fyller 8 år i dag! Vi gleder oss til å feire deg på søndag! Masse klemmer fra Alvin, mamma, pappa og Gustav.

70 år Magne,

Kristiansa­nd. Gratulerer med dagen til en aktiv sportsfisk­er og naturelske­r. Klem fra Sten-andré, Marte, Ebba, Rolf-magne, Silje, Jardar, Frei og Signe-lill.

76 år Astrid Isefjaer,

Høvåg, Lillesand. Hipp hurra for verdens beste bestemor, Astrid, i dag! Du er ei sprek dame, som holder seg utrolig godt! Du er unik, og vi er veldig glad i deg. Klem fra alle barnebarna.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway