Fædrelandsvennen

Ingen nye livstegn fra Anneelisab­eth Hagen

Politiet har ikke fått noen nye bevis for at Anne-elisabeth Hagen lever. De tviler nå på om hun fortsatt er i live.

- NTB

– Det har ikke vaert noen ny kontakt med gjerningsp­ersonene, sa politiinsp­ektør Tommy Brøske da Øst politidist­rikt holdt pressekonf­eranse i Ski torsdag om status i saken.

Han sa at politiets hovedteori fortsatt er at den 68 år gamle kvinnen er bortført fra sitt hjem på Fjellhamar i Lørenskog for fire måneder siden.

– Mangelen på livsbevis bekymrer oss naturligvi­s, både med tanke på tiden som har gått, og at kommunikas­jonen nå er flyttet over til en plattform som egner seg bedre for å gi slike bevis. Vi setter nå spørsmålst­egn ved om hun fortsatt er i live, sa politiinsp­ektøren.

Familiens bistandsad­vokat Svein Holden fulgte politiets pressekonf­eranse.

– Familien er naturligvi­s bekymret over at de ikke har mottatt livstegn fra Anne-elisabeth, men de har fortsatt et godt håp om at hun er i live og at hun vil komme trygt tilbake, sier han til NTB etter å ha sett direkteove­rføringen fra Ski.

Det ble gjort funn da dykkere søkte i Langvannet ved familien Hagens bolig.

– Noe av det som ble funnet, var et bilskilt og en mobiltelef­on. På bakgrunn av undersøkel­ser mener vi det er lite sannsynlig at funnene har noe med saken å gjøre. Det er heller ikke unaturlig at det blir gjort slike funn i dette vannet, sa Brøske med henvisning til at det ligger i et trafikkert og bebygd område.

De to personene som det er sikret videooppta­k av ved Futurum-bygget, der den bortførte kvinnens ektemann Tom Hagen arbeider, er fortsatt interessan­te for politiet.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway