Fædrelandsvennen

FØDSELSDAG

-

6 år Adele Fidjeland Hansen, Kristiansa­nd. Hipp hurra for verdens beste Adele som blir 6 år 1. mars. Du er en solstråle som vi er så glade i! Gleder oss til å feire deg. Klemmer fra Camille, Amanda, pappa og mamma.

6 år Marcus Emiil Skarpeid, Søgne. Hipp, hipp hurra for Marcus Emiil Skarpeid som fyller 6 år 1. mars! Håper du får en flott dag! Hilsen store og små i Laeringsve­rkstedet Søgne barnehage!

8 år Adrian Hultin Skeime, Brennåsen, Songdalen. Gratulerer med 8-årsdagen din i dag. Vi er alle kjempestol­te av deg og glade i deg. Stor bursdagskl­em fra mamma og pappa, mor og far, besta og besten.

10 år Lars Munan Milde, Kristiansa­nd. Hipp, hipp hurra for Munan som blir 10 år. Vi gleder oss til å feire med taco og kake. Superglad i deg. Hilsen mamma og mormor.

26 år Karoline Kitty Kjellevik, Kristiansa­nd. Hipp hurra for Karoline som fyller år i dag! Du er god som dagen er lang, vår bilinteres­serte go'jente! Håper du får en fin dag. Vi er superduper glad i deg!!

40 år Janne-marie Stranden Johannesse­n, Kristiansa­nd. Kjaere Janne-marie. Gratulerer med 40-årsdagen. Vi gleder oss til festen. Vi er kjempeglad i deg. Klem fra Jarle, mamma, pappa, Ann Kristin, Stian, Leif og alle småguttene <3

90 år Ragnhild Berntsen, Vågsbygd, Kristiansa­nd. Hele familien gratulerer med 90-årsdagen 1. mars.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway