Fædrelandsvennen

Inngikk 300 millioners kontrakt

- TORBJØRN WITZØE

Brandsdal Group som har nettbutikk­ene Netthandel­en, Blivakker og Cocopanda har inngått en storkontra­kt med Posten og Bring.

Den treårige avtalen innebaerer at Bring og Posten skal frakte og levere 2,5 millioner pakker i året for nettbutikk­ene til gründer Einar Øgrey Bransdal. Avtalen har en verdi på opp mot 300 millioner kroner.

Brandsdal Group er foruten i Norge etablert i Sverige, Danmark, Finland og Tyskland. Og det neste satsingsom­rådet blir Polen.

– Vi er utrolig glade for å landet avtalen med Bring som vår logistikkp­artner, sier logistikkd­irektør Thor Molle i Brandsdal Group.

Han sier det var viktig for selskapet at Bring har en så stor utbredelse i både Norden og Europa, slik at de kunne forholde seg til én hovedlever­andør.

E-handelsdir­ektør Gunnar Henriksen i Bring sier de på sin side er glade for å kunne videreføre samarbeide­t med Einar Øgrey Brandsdal og hans team. Han viser til at Posten hentet de første pakkene i garasjen til netthandel-gründeren for over 20 år siden.

– Vi starter opp i Polen like etter at det nye lageret vårt i Tyskland står ferdig i september-oktober i år. Det nye lageret blir 6000 kvadratmet­er stort, som er det dobbelte av det vi har der i dag, sier Thor Molle.

I tillegg til å vokse i Norge har Blivakker.no sine søstersels­kap i utlandet opplevd formidabel vekst, ifølge Molle.

– I 2015 hadde Cocopanda 100 forsendels­er til dagen. I dag er tallet blitt 4000, sier Thor Molle.

 ?? FOTO: DANIELA CRISTINA PACHECO HALVORSEN ?? Logistikkd­irektør Thor Molle (t.v.) og eier Einar Øgrey Brandsdal i Brandsdal Group har gitt Posten og Bring fornyet tillit.
FOTO: DANIELA CRISTINA PACHECO HALVORSEN Logistikkd­irektør Thor Molle (t.v.) og eier Einar Øgrey Brandsdal i Brandsdal Group har gitt Posten og Bring fornyet tillit.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway