Fædrelandsvennen

Rekdal bekymret etter 0-0

- STEFFEN STENERSEN

Verken trener eller kaptein var saerlig fornøyd med det Start viste i 0-0-kampen mot Nest-sotra fredag.

– Uavgjort var nok et rettferdig resultat. Utover i andre omgang går vi opp i liminga skikkelig, og det er bekymrings­verdig. Det handler om kvalitet i pasningssp­ill, vi taper for mange dueller, flyter beina for sakte. Så vi får aldri kommet i gang med en lengre periode der vi får til å dominere motstander­en. Samtidig er Nest-sotra et bra lag, og det kommer til å bli mange slike kamper som står og vipper denne sesongen, sier Rekdal.

– Hva er du mest bekymret over?

– Vi taper dueller. Vi blir passert, vi er for seine i dueller, og er det kroppskont­akt så taper vi de duellene. Fotball er en fysisk sport. Det løpes mye, men du må stå mot i duellene og der er vi fortsatt altfor snille, sier Rekdal.

Heller ikke Start-kaptein Erlend Segberg var spesielt fornøyd med kampen.

– Det ble en rotete kamp, og vi er ikke helt der vi skal vaere ennå. Vi må bare jobbe på, og i perioder gjør vi mye bra. Men sett under ett er vi ikke fornøyd med denne prestasjon­en, sier Segberg.

Etter en kjedelig første omgang fikk Eirik Wichne en god sjanse mot slutten, men backen satte ballen i stolpen.

Starts beste periode var i åpningen av den andre omgangen. Men han likte dårlig at laget slapp seg ned igjen mot slutten. Det offensive spillet er en annen ting han ikke er fornøyd med.

– Vi skaper fire sjanser til sammen, og det er for lite. Vi må opp i tosifret. Men treningska­mp er treningska­mp. Du får noen svar, og du får noen spørsmål.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway