Fædrelandsvennen

FØDSELSDAG

-

1 år Sebastian Hobbesland Moen,

Kristiansa­nd. Hurra for Sebastian som fyller 1 år i dag. Du er en go'gutt og vi er så glad i deg. Klemmer fra mor, far, onkel Andreas, tante Poneh, onkel Asle og to oldemødre.

5 år Emeline Skomedal,

Kristiansa­nd. Solstråla vår er 5 år! Gratulerer så mye med dagen din, vår kjaereste skatt! Mamma, pappa og Fredrikke elsker deg, og ønsker deg verdens beste bursdag!

5 år Malin Gaudestad,

Kristiansa­nd. Gratulerer så mye med dagen til godjenta vår. Vi gleder oss til å feire deg. Klemmer fra Maren, mamma og pappa.

7 år Mattheus Skaiaa Håkonsen,

Kristiansa­nd. Vi gratulerer Mattheus Skaiaa Håkonsen med 7-årsdagen den 8. mars. Du er en skikkelig godgutt! Vi ønsker deg en kjempefin dag. Klemmer fra mamma og pappa, storesøstr­e og lillebror.

7 år Emma Fløysvik,

Malta. Hipp hurra for skjønne Emma som fyller år i dag. Klemmer fra farmor og farfar.

8 år Eivind Waldeland,

Vigrestad.

Hipp hurra for verdens beste Eivind som fyller 8 år i dag! Du er kul, snill, flink, omtenksom og har mange lopper i blodet. Me er heldige som har deg! Stor klem frå Eline, mamma og far.

30 år Natalie Iselin Repstad,

Finsland, Songdalen. Vi vil gratulere vår gode, snille, hjelpsomme Natalie med 30-årsdagen 8. mars. Håper du får en fin feiring på Hovden. Kjempeglad i deg. Klemmer fra mamma, Leif Arne, Nikita, Sebastian og Josephine.

50 år Kristian Andersen,

Kristiansa­nd.

Vår alles kjaere Kristian fyller 50 år i dag. Du er en tvers igjennom god person som vi er veldig glad i! Vi gleder oss til feiring neste helg. Klemmer fra store og små i Andersen-klanen.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway