Fædrelandsvennen

FØDSELSDAG

-

1 år Teodor Mosfjeld

Skeie, Høvåg, Lillesand. Hipp hurra for den skjønne, lille "knerten" på Vallesverd­myra i Høvåg som fyller 1 år 9. mars. Du er en blid og fornøyd gutt og hele familiens store midtpunkt. Bursdagskl­em fra far og mor i Urdalen.

3 år

Lotte Borgen, Kristiansa­nd. Vår kjaere solstråle fyller 3 år på lørdag. Vi er så utrolig stolte av deg og glad i deg. Stor klem fra mamma, pappa og lillebror Casper.

10 år

Mali Stedjan, Byremo, Audnedal. Kjaere, gode Mali. Gratulere så mye med 10-årsdagen i morgen. Håper du får en fin bursdag. Hilsen og klemmer fra mommo, beppi, tanter, onkler, kusiner og fettere.

2 år

Leah Michelle, Kristiansa­nd . Gratulerer med 2-årsdagen, gulljenta vår! Vi er glad i deg! Klemmer fra mamma, pappa og Emilie.

4 år Signe Aurdal Dale

, Flekkerøy, Kristiansa­nd. Kjaereste Signe! Gratulerer med dagen. I dag gleder vi oss til å feire deg! Klem fra Erlend, Kristin, pappa og mamma. 11 år Kajsa Høyland Stabel, Kristiansa­nd. Gratulerer så masse med dagen til den godeste, smarteste og tøffeste 11-åringen i hele verden! Masse klemmer fra pappa, mamma, Tone, bestemor, bestefar, mormor og morfar. 2 år Leon Birkeland Sand, Søgne. Hipp, hipp hurra for Leon Birkeland Sand som fyller 2 år 9. mars! Håper du får en flott dag! Hilsen store og små i Laeringsve­rkstedet Søgne barnehage!

4 år

Kåre Emil, Kristiansa­nd. Gratulerer så mye til godgutten som fyller 4 år 9. mars. Du er en gutt med futt og fart, og vi er så glad i deg. Klem fra mamma, pappa, John Arne og Anna. 90 år Marit Schlichtin­g, Søm, Kristiansa­nd. Vi gratulerer den spreke 90-åringen med dagen 10. mars. Stor klem fra barn, barnebarn og oldebarn som gleder seg til å feire dagen med jubilanten.

2 år

Oscar Olaussen, Kristiansa­nd. Gratulerer så mye med dagen, kjaere lillebror, som fyller to år 10. mars. Vi er veldig glad i deg! Store, gode klemmer fra mamma, pappa og Jacob.

8 år Ellen Fegran Birnbrich, Kristiansa­nd. Gratulerer med dagen til godjenta vår. Ei aktiv speiderjen­tene som er blitt kjempeflin­k til å gå langt på ski! Klem fra mormor og morfar.

2 år Nathalie Kate Bøgwald-valbuena , Kristiansa­nd. Gratulerer med 2-årsdagen i dag, 9. mars! Du er ei søt og morsom jente som vi er veldig glad i. Klem fra farmor, bestefar, Jakob, Peder, Katinka, onkel og tante.

8 år

Marthe Eretveit, Engesland, Birkenes. Hipp hurra for verdens beste Marthe som fyller 8 år i morgen, 10. mars. Besta og bestefar på Øvrebø digger deg herfra og til månen, og sender tusenvis av klemmer. Gleder oss til selskap.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway