Fædrelandsvennen

– Det var helt magisk, jeg fikk gåsehud nedover ryggen

- HENRIK GILL ÅGE HARALD DRANGSHOLT

Lørdag kveld ble Györ for sterke for Vipers hjemme i Aquarama. På tross av sjumålstap­et hadde Vipers-spillerne aldri opplevd maken til god stemning i hallen.

blir like bra mot Buducnost i kvartfinal­en, sier Reistad.

– SPESIELT Å VAERE TILBAKE

En av spillerne som fikk en spesiell opplevelse i kveldens Champions League-oppgjør, var Györ-linjespill­er Kari Brattset. Landslagss­pilleren meldte overgang til Györ fra nettopp Vipers før sesongen, og var tilbake i Aquarama for første gang som spiller siden overgangen.

– Det var fantastisk gøy å vaere tilbake. Jeg trives utrolig godt i denne hallen, så det er jo min gamle hjemmearen­a. Så det var utrolig morsomt å spille her, sier Brattset.

– Jeg fikk jo spilt mot dem hjemme i Ungarn, men så var det jo ekstra spesielt å spille her. Jeg kjenner også samtlige på laget, men vi trøkker til mot hverandre i kamp så er vi venner igjen etterpå, sier hun og ler.

Brattset er enig i at dette var en helt spesiell kveld i Aquarama.

– Har du noen gang opplevd en slik stemning i hallen før?

– Nei, det tror jeg ikke. Fansen vår er helt fantastisk, det er utrolig at de drar så langt for å støtte oss. Også er det et enormt bra Vipers-publikum som skaper en utrolig god atmosfaere. Det var deilig å vaere her, mener hun.

– UTROLIG GØY

Vipers-duoen Emilie Hegh Arntzen og Linn Jørum Sulland ble også imponert over kveldens ramme rundt kampen.

– Det var en helt utrolig stemning. Det var så gøy å spille. Det er så kult å spille når det er full hall og publikum er så engasjerte, sier Emilie Hegh Arntzen.

– Helt supert. De grønne Györ-tilskuerne gjør en god jobb, og de rosa var også flinke. Det var veldig gøy. Jeg håper det kommer like mange i en kvartfinal­e som betyr noe selv om det ikke er mot Györ, sier Linn Jørum Sulland.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway