Fædrelandsvennen

FØDSELSDAG

-

3 år Waldemar Karlsen,

Kristiansa­nd. Skøyeren vår, Waldemar Karlsen, fylte 3 år 12. mars. Mamma, pappa og lillesøste­r Cornelia er veldig glad i deg og gratulerer så mye.

4 år Marius Homme Omdal,

Langenes, Søgne. Hipp hurra for snille gode Mariusgutt­en vår, som fyller 4 år 13. mars. Stor bursdagskl­em fra alle i familien din.

5 år Karoline Hauan,

Iveland.

Hipp hurra for snuppa som endelig har bursdag! Vi er så glad i deg! Klem fra mamma, pappa og Monsen.

5 år Olava Luna Arredondo Hansen,

Kristiansa­nd. Hurra for verdens fineste Olava som er 5 år i dag! Du er ei kjempegrei, flink jente, som vi alle er veldig glad i. Vi gratulerer masse og gleder oss til feiring. Gode klemmer fra hele familien.

5 år Arthur William Arredondo Hansen,

Kristiansa­nd. Hurra for verdens fineste Arthur som er 5 år i dag! Du er en kjempegrei, flink gutt, som vi alle er veldig glad i. Vi gratulerer masse og gleder oss til feiring. Gode klemmer fra hele familien.

6 år Emilie Munoz,

Kristiansa­nd. Hipp, hipp hurra for solstrålen vår, Emilie, som fyller 6 år i dag. Vi er veldig glad i deg og gleder oss til å feire deg og Liam på søndag. Bursdagskl­em fra mormor og onkel Ole.

6 år Liam Munoz,

Kristiansa­nd. Hipp, hipp hurra for solstrålen vår, Liam, som fyller 6 år i dag. Vi er veldig glad i deg og gleder oss til å feire deg og Emilie på søndag. Bursdagskl­em fra mormor og onkel Ole.

10 år Jakob Berhus,

Kristiansa­nd.

Vår kjaere Jakob blir 10 år onsdag 13. mars. Vi gratulerer og ønsker deg en kjempefin dag. Hilsen fra bestefar, farmor og far.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway