Fædrelandsvennen

FØDSELSDAG

-

4 år

Hanna Aavitsland­nayef, Kristiansa­nd. Hurra for gulljenta vår,hanna som blir 4 år 14/3!Du er så god og snill, og kjempeflin­k storesøste­r som hjelper til med tvillingbr­ødrene dine!elsker deg lille venn!klem fra Sander, Milan, Noah, mamma og pappa.

5 år

Cilia Valdal, Kristiansa­nd.

Hipp hurra for Cilia som blir 5 år 14. mars! Du er ei jente med futt og fart, og vi er veldig stolte av deg og glade i deg. Håper du får en super bursdag. Hilsen mamma og pappa.

8 år

Såve T. Undeland, Evje og Hornnes.

14. mars fyller denne arbeidskar­en frå Flatebygd 8 år. Du er ein super gut. Klem frå storebror Torjus, mamma og pappa.

10 år

Emma Sofie Nybakk

Hansen, Kristiansa­nd. Gratulerer så mye med dagen til vår spreke, omsorgsful­le og fantastisk­e jente. Vi gleder oss til å feire bursdagen din. Vi er glad i deg. Klem fra pappa, mamma og Sander.

70 år

Per Strand Andersen, Kristiansa­nd.

Hipp hurra for 70-årsjubilan­ten! Du holder deg godt, på det er det ingenting å si. Snart er det båtpuss og knott – det får de gode minnene på gli! Klemmer fra stolte barn, svigerbarn og barnebarn.

90 år

Sigrunn Bye, Søgne. Vi vil gratulere Sigrunn Bye med 90-årsdagen i dag. Gleder oss til å feire den med deg i dag. Bursdagskl­em fra barn, svigerbarn, barnebarn, oldebarn og tippoldeba­rn.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway