Fædrelandsvennen

Mensah ferdig i Start etter et halvt år

Start avslutter kontrakten med Ibrahim Mensah.

- STEFFEN STENERSEN

Ghaneseren ble hentet til Start i sommer, men ble aldri noen suksess i klubben. Til sammen ble det to innhopp i eliteserie­n, samt at han startet cupsemifin­alen mot Rosenborg.

– Bakgrunnen er at han ble vurdert et godt stykke bak i køen blant alternativ­ene i angrep. Kombinert med at han heller ikke var i optimal fysisk stand, så falt vi på at han har bedre av å se på andre muligheter, sier sportslig leder Tor-kristian Karlsen til Faedreland­svennen.

Starts sportslige leder sier det er skuffende at det måtte ende slik etter kun seks måneder.

– Vi har alltid et ønske om at spillerne som kommer til klubben skal lykkes. Så ser man i det tilfellet her at det av forskjelli­ge årsaker ikke fungerte. Han presterte greit etter at han kom, men så viste det seg at han ikke fikk spilletid. Det ble en tøff høst, noe som påvirket prestajson­ene inn mot 2019, sier Karlsen.

– Vi må selvsagt innrømme at det kunne vaert gjort et bedre forhåndsar­beid før vi signerte spilleren, sier Karlsen.

– Du tenker at spilleren ble hentet på et dårlig grunnlag?

– Det er ikke alltid sånn at det er utfallet som bestemmer hvordan prosessen har vaert. Det er mennesker vi jobber med, og man kan aldri vaere hundre prosent sikker på at de skal lykkes. Men med akkurat denne spilleren er det anledning til å reflektere og se naermere på hvordan vi endte opp med å hente ham, sier Karlsen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway