Fædrelandsvennen

Flere slagsmål på byen

Politiet rykket ut til flere slagsmål i Kristiansa­nd natt til fredag.

- CHRISTINA S. ØSTTVEIT

PÅGREPET I SENTRUM

En kvinne ble klokka 05.00 fredag morgen pågrepet i Kristiansa­nd sentrum. Politiet opplyser at hun var i besittelse av mindre mengder narkotika.

SLAGSMÅL I TAXIKØ

Klokka 02.52 ble politiet varslet om et slagsmål i en taxikø i Kristiansa­nd sentrum. Ingen personer ble skadet, og det var heller ingen som ønsket å anmelde hendelsen. Politiet sendte partene i hver sin retning.

PÅGREPET ETTER SLAGSMÅL

To personer er pågrepet og innsatt i arresten etter et slagsmål i Tollbodgat­a i Kristiansa­nd. Personene er anmeldt for bruk av narkotika samt ordensfors­tyrrelser.

Politiet ble varslet om hendelsen klokka 02.30.

ANMELDT FOR NARKOTIKAB­RUK

Ei ung jente er anmeldt for å ha brukt narkotika i Kristiansa­nd sentrum. Jenta ble påtruffet av politiet klokka 02.14 natt til fredag. Foreldrene er varslet om hendelsen.

SVIDD PIZZA FØRTE TIL UTRYKNING

Klokka 01.01 ble nødetatene varslet om en mulig brann i Eivind Jarls gate på Lund i Kristiansa­nd, der én person hadde pustet inn røyk.

Det viste seg at svidd pizza var årsaken til røykutvikl­ing, og at det ikke hadde oppstått brann på stedet. Politiet opplyser at ingen personer ble skadet.

BORTVIST FRA SENTRUM

Rett før midnatt ble en mann bortvist fra sentrum i Kristiansa­nd. Politiet opplyser at mannen hadde oppført seg ufint mot vaktene på et utested.

SLAGSMÅL PÅ FEST

Klokka 23.30 ble politiet varslet om et slagsmål på en fest i Songdalsve­gen i Songdalen. En patrulje ble sendt til stedet og fikk avhørt partene. Ingen personer ble skadet, og det var heller ingen som ønsket å anmelde hendelsen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway