Fædrelandsvennen

FØDSELSDAG

-

1 år Amalie Sollie,

Kristiansa­nd.

Hele familiens lille prinsesse fyller 1 år i dag. Vi gleder oss til selskap. Masse klemmer fra Moffen og Mommo.

9 år Vilde, 3 år Lukas Reinertsen,

Flekkerøy, Kristiansa­nd. Gratulerer med 3-årsdagen, Lukas! Du er en haerlig gutt med høyt tempo og godt humør. Vi er superduper glad i deg! Hilsen storebror Theodor, mamma og pappa.

Mosby, Kristiansa­nd. Gratulerer med dagen til snille og gode Vilde! Hun fyller 9 år 16. mars. Vi er veldig glad i deg :) Hilsen lillesøste­r Anna, Max, Salt, Pepper, Luke, og mamma og pappa.

10 år 5 år Bernhard Jacobsen,

Kristiansa­nd. Hurra for Bernhard som blir 5 år den 17. mars! Du er en grei gutt som er flink til å tegne. Vi gleder oss til å feire bursdagen din! Hilsen bestemor og tante Kirsten.

Tuva Knobel Atkinson, 6 år Emilie Finseth-nilsen,

Justneshal­vøya. Kjaere Emilie. Grattis med 6-årsdagen du herlig, morsomme, aktive og snart skolejente. Svømming og Vipers er topp. Vi gleder oss til feiring. Et av ønskene dine er Teslabil :-) Hilsen familien din. Kristiansa­nd. Hipp hurra for Tuva, som har bursdag lørdag 16. mars og fyller 10 år. Du er ei skjønn og sprudlende og kreativ jente som vi er så glade i. Gratulerer med dagen. Klem fra bestemor og bestefar.

11 år Jonathan Homme, 6 år Tellef Frøysaa,

Kristiansa­nd. Gratulerer med dagen til Tellef, som fyller 6 år den 17. mars. Masse klemmer fra Agnes, mamma, pappa og mormor. Songdalen. Hipp hurra for gokartkjør­eren vår, Jonathan, som fyller 11 år 16. mars. Du er en god og omtenksom gutt. Vi er kjempeglad i deg. Klem fra Elias, Lukas, mamma og pappa.

8 år Nelly Strandmyrø­degaard,

Grimstad. Gratulerer med 8-årsdagen 17. mars! Hilsen Nils, mamma og pappa. 13 år Henriette Melsom Pedersen, 9 år Emil Gåseland Simonsen,

Birkeland/mandal. Hipp hurra for kjaere Emilgutten vår. Gratulerer med 9-årsdagen. Vi er kjempehard­t glad i deg. Bursdagskl­emmer fra bestemor og bestefar i Mandal. Søgne. Hipp, hipp hurra og gratulerer så mye med 13-årsdagen din. Vi er kjempeglad­e i deg. Håper du får en fin dag. Mange bursdagskl­emmer fra lillesøste­r Benedikte, pappa og mamma.

60 år Beatrice Sørensen, 9 år Idun Serine Lund Gilje,

Kristiansa­nd. Hurra for Idun, den kuleste papegøya og snilleste storesøste­ra på hele Grim! Du sier aldri nei til en fest, så vi gleder oss til å feire dagen din med slekt og venner. Hilsen mamma, pappa og Hauk Otto. Kristiansa­nd. Verdens beste farmor fyller 60. Du er nesten like vill og gal som vi er og vi lover å alltid vaere gullungene dine. Hilsen Lisa og Peder.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway