Fædrelandsvennen

FØDSELSDAG

-

3 år Emmi,

Hellemyr, Kristiansa­nd. 18. mars fylte Emmi

3 år. Gratulerer så masse med dagen. Vi er så utrolig glad i deg, alle sammen. Mange klemmer fra mamma, pappa, besteforel­dre og oldemor.

3 år Mille,

Kristiansa­nd. Endelig er lille Mille blitt 3 år. Du er ei solstråle som fyller dagene våre med latter, smil og gode replikker. Vi er uendelig stolt av deg og gla i deg. Klem fra Elias, Olai, mamma og pappa.

7 år Kamille,

Kristiansa­nd. Hipp hurra for verdens beste Kamille som fylte 7 år 18. mars. Vi er kjempeglad­e i deg! Stor klem fra Ane, mamma, pappa og resten av familien.

7 år Victoria Jakobsen Ruud,

Vennesla. Gratulerer Victoria Jakobsen Ruud 7 år! Du er sprell levende, morsom og kreativ, og vi er så glad i deg snuppa! Klem fra storesøste­r Filippa, mamma og pappa.

8 år Magnus Butveit Fjermeros,

Vennesla. Vi ønsker å gratulere vår kjaere Magnus med 8-årsdagen. Du er en sporty, omsorgsful­l og humørfylt gutt, som vi er veldig glad i. Vi ønsker deg alt godt. Klem fra Kristian, Ida Marie, mamma og pappa.

8 år Lily Anne Nilsen Fletcher,

Kristiansa­nd. Vi vil gratulere vårt flotte barnebarn, Lily Anne, med 8-årsdagen 19. mars. Håper du får en super dag sammen med familien og alle dine venner. Beste hilsen fra mormor og bestefar i Søgne.

8 år Kasper Orf-madland,

Kristiansa­nd.

Hipp hurra for denne skjønnasen som fylte 8 år 18. mars. Vi digger deg. Klemmer fra Julian, mamma og pappa.

9 år Astri Stray Buås,

Strai, Kristiansa­nd. Hipp, hipp hurra for jenta vår, som fylte 9 år 17. mars. Du er vår lille radio, sangfugl og danser. Vi er så uendelig glad i deg. Hjertelig klemmer fra Ingrid, mamma og pappa.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway