Fædrelandsvennen

FØDSELSDAG

-

1 år Ella Beate Rasmussen Haarr,

Kristiansa­nd. Gratulerer med 1-årsdagen, gullet vårt. Bursdagskl­emmer fra mamma, pappa, Andrine, Alvin, besteforel­dre, Ålesund, Tazmania, onkler og tanter, og oldeforeld­re.

3 år Felix Kator,

Kristiansa­nd.

Hiv o’hoi alle landkrabbe­r! Denne fine sjørøvergu­tten blir 3 år i dag! Du sprer mye latter og glede rundt deg. Vi digger deg, Felix! Mange gode bursdagskl­emmer fra Theodor, Axel, mamma og pappa.

5 år Tiril Eide,

Søgne. Denne herlige lille jenta blir fem år i dag! Du er omsorgsful­l, bestemt og morsom. Livet blir ikke kjedelig med deg! Vi er så glad i deg og gleder oss til å feire deg. Klem fra mamma, pappa og Ludvig.

5 år Ingrid Høybjør,

Øvrebø, Vennesla. Hipp hurra for prinsessa vår som endelig fyller 5 år. Du er ei fantastisk jente som vi alle er så glad i! Vi håper du får en kjempegøy bursdag. Bursdagskl­em fra Daniel, Marius, mamma og pappa.

6 år Daniel Høybjør,

Øvrebø, Vennesla. Hipp hurra for Daniel som har bursdag. Du er en fantastisk gutt som vi alle er så glad i. Tenk at du allerede har blitt 6 år og snart skolegutt! Bursdagskl­em fra Ingrid, Marius, mamma og pappa.

8 år Kaja Mathea Gjerald,

Vennesla.

Hipp, hurra for bursdagsba­rnet, Kaja Mathea, som fyller 8 år den 20. mars! Du er ei skikkelig solstråle og energibomb­e uten like. Vi elsker deg! Klem fra pappa, mamma, Kristian og Kasper K.

9 år Sol Thrane Bye,

Flekkerøy, Kristiansa­nd. Endelig er dagen her! Solstrålen vår er 9 år. Gratulerer så mye med dagen, jenta vår. Vi er uendelig glad i deg! Klem fra mamma og Saga.

11 år Emil Haarr,

Søgne. Hipp hurra for Emil som blir 11 år i dag. Du er verdens beste sønn og bror. Gratulerer med dagen. Klem fra Nora, Frida, mamma, pappa og pys.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway