Fædrelandsvennen

Kjaere bystyrerep­resentant

-

Jeg leste ditt innlegg på Sørlandsny­hetene hvor du frykter for fremtiden til det nye bystyret.

Du uttrykker i et innlegg at du er trist og bekymret for det nye bystyret, men at du håper pessimiste­n i deg blir gjort til skam og at det viser seg at alle som er valgt inn i bystyret, opptrer med vennlighet, verdighet, selvbehers­kelse, klokskap og gode intensjone­r.

Jeg skal prøve å svare deg så godt det lar seg gjøre Ebbe Boel Pedersen. Først og fremst er jeg ikke med i en gjeng som ikke kommer til å sette seg inn i sakene. For meg er det viktig å sette seg dypt inn i hver sak, slik at man kan ta en god beslutning. Ukvemsord er noe jeg ikke bruker. I en diskusjon er det å lytte til andres meninger viktig. En sunn og god debatt uten å heve stemmer, er for meg en selvfølge. Kverulerin­g leder ikke til gode løsninger. Du trenger heller ikke frykte for om jeg har selvbehers­kelse. For det kan jeg betrygge deg med at jeg har.

Trist at du frykter den nye bystyregru­ppa har mindre evner til å få frem gode konstrukti­ve løsninger. Jeg tror man må slutte med å heve seg selv over andre mennesker. Jeg ser ikke ned på noen. En uteligger eller narkoman er like mye verdt som alle andre.

Jeg gleder meg til å starte arbeidet sammen med 70 andre mennesker. Min drøm er å kunne finne de beste løsninger for byens innbyggere. Om jeg klarer å gjøre livet enklere for noen som trenger hjelp, ja, da har jeg vunnet. Kan jeg strekke ut en hånd til en syk person, eller holde en gammel hånd, ja, da gir livet mening.

Håper mitt tilsvar vil gi deg fred og ro i sjelen, Ebbe Boel Pedersen. Jeg ser frem til ett godt samarbeid. JORUNN AASELLE OLSEN, Bystyrerep­resentant, Demokraten­e

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway