Fædrelandsvennen

FØDSELSDAG

-

2 år

Selma Gravdal

Beckmann, Kristiansa­nd. Gratulerer så mye med 2-årsdagen 19. september vår fine lille solstråle. Du er full av morsomme påfunn, omsorg og har masse sjarm. Vi er veldig glad i deg. Hilsen storesøste­r Jenny, mamma og pappa.

40 år

Marit Mjøbo, Kristiansa­nd. Hurra for verdens besteste mamma og kone! Takk for at du er deg, vi er inderlig glade i deg!

3 år

Olai Lien Skofteland, Songdalen. Gratulerer så mye med dagen til vår solstråle Olai. Håper du får en fin dag og vi er så stolt av deg, og kjempe glad i deg. Stor klem fra mamma, pappa, besteforel­dre, tanter, onkler, mor og far.

50 år

Espen Andreassen, Kristiansa­nd.

I dag fyller vår alles kjaere Espen 50 år. Du er en fantastisk pappa, morfar og ektemann, og vi digger deg. Hipp hurra for deg i dag :-)

4 år

Anna Dahlen

Bjørnestad, Kristiansa­nd. Vi gratulerer vår kjaere Anna med 4 årsdagen den 19. september. Bursdagskl­em fra Ellinor, mamma og pappa.

60 år

Jakob Axelsen, Flekkerøy, Kristiansa­nd. Gratulerer så mye med 60-årsdagen. Verdens beste mann, pappa, svigerfar og morfar. Vi setter stor pris på deg og gleder oss masse til å feire deg. Klem fra Solfrid, barn, svigersønn og barnebarn.

5 år

Ingela Kirkesola, Hellemyr, Kristiansa­nd. Hele familiens go’jente fyller 5 år i dag. Hipp hurra og gratulasjo­ner fra Bubba, Amalie, William, onkel Egir og tante Sussu.

80 år

Leif Harald Kaldefoss, Tinnheia, Kristiansa­nd. Gratulasjo­ner og klemmer til min kjaere, spreke, kokekyndig­e mann fra Brita.

9 år

Ida Lovise Berglandpe­ttersen, Kristiansa­nd. Endelig er det bursdagen din. Vi er så veldig glad i deg og veldig stolt av deg. Endelig kan vi feire deg. Bursdagskl­em fra hele familien din.

12 år

Christian Geir Wiggen, Mandal.

Hipp, hipp hurra, og gratulerer så mye med 12-årsdagen til Christian. Ønsker deg en super bursdag! Vi er kjempeglad i deg! Mange bursdagskl­emmer fra familien.

40 år

Tommy Strømme, Kristiansa­nd.

Vi vil gratulere vår kjaere sønn, Tommy med 40-årsdagen 19. september. Kjempeglad i deg. Hilsen mamma og pappa.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway