Fædrelandsvennen

Randesunds tiende strake seier

- FREDRIK JAEGER WALDERHAUG, Hovedtrene­r, Randesund IL

Etter en treg start løsnet det virkelig for serieleder Randesund i søndagens hjemmekamp mot Larvik Turn.

Søndag fikk vi muligheten til å ta vår tiende strake seier i 2. divisjon. Motstander­en var Larvik Turn, som vi møtte i Larvik for kun ei uke siden. Vi har den siste tiden utviklet oss veldig bra som et lag, og spillerne begynner for alvor å komme inn i spillet vi prøver å få til. Forsvaret er mer bevegelig, og målvaktspi­llet er bedre med et tøffere forsvar foran seg.

I kampen mot Larvik Turn var vi selvsikre på at vi skulle klare å slå dem igjen, men vi visste at vi måtte jobbe for det. Larvik dro ned tempoet fra start, og utfordring­en ble å holde fokuset oppe. Etter seks spilte minutter var stillingen fortsatt 0-0, og etter 13 minutter hadde vi vårt andre etablerte angrep. Vi ønsket å stå tøft bak og løpe inn enkle mål, noe vi etter hvert klarte meget bra. Vi ledet 20–7 til pause, og vant 37-20.

MANGE IMPONERTE

Etter denne kampen blir det en liten pause fra 2. divisjon. Derfor brukte vi anledninge­n til å spille med samme rekken hele kampen, slik at vi har mange tilgjengel­ige spillere i 3. divisjon. På denne måten får vi spillerne i matchtreni­ng før vi kicker i gang igjen mot Våg. Laget vi sto med var nesten et rent Lerøy-lag, med unntak av Ingrid på kant og Ida i målet. Ida hadde mange gode redninger, og Ingrid fikk etter hvert løpt inn en del mål i kontra og ankomst.

Ellers spilte vi med Linea på linja og Anne Linn som høyre bakspiller. Linea har knallsterk konkurrans­e på linja i Ingvild Westersjø, og har derfor fått begrenset med spilletid. Søndag tok hun virkelig vare på sjansen, med mange gode involverin­ger bak, samt en haug med frekke avslutning­er fra linjeposis­jonen. Samtidig har Anne Linn slitt litt med skade, og har som Linea også en veldig tøff konkurrans­e på høyre bakspiller­posisjon. Anne Linn har et enormt potensial, og mot Larvik Turn viste hun at hun mestrer 60 minutter med høy kvalitet med gode skudd og bra forsvarssp­ill.

TOPPSCORER MED 11 MÅL

De siste vi sto med var Hanne og Mina, som leverte sakene som treere i forsvar. God dynamikk, smarte valg og flinke til å styre angrepsspi­llet. Mina scoret hele 11 mål, men det er laginnsats­en og samspillet som er gøy å ta med fra denne kampen.

Nå venter det litt over tre ukers pause i 2. divisjon før vi møter Våg i Karusshall­en 11. desember. I mellomtida blir det mye løping og fysisk trening, samt noen kamper med 3. divisjonsl­aget og Lerøy-laget. Vi skal vaere i superform når vi møter Våg og Pors før jul, og vi skal krige og ofre alt vi kan for å stå med 12 strake seire når vi tar juleferie.

?? FOTO: PRIVAT ?? Randesund vant søndagens 2. divisjonsk­amp mot Larvik Turn 37-20. Bak fra venstre: Silje Kjellemo Nilsen, Linea Fronth Hovland, Anne Linn Eriksen, Stine Heier, Helene Isachsen, Ida Gabrielsen, Lisa Nordseth, Elisabeth Rosenvold, Ingvild Westersjø og Anne Rosenvold. Foran fra venstre: Mina Pauline Gregersen, Camilla Hennig-olsen, Ingrid Vehusheia og Hanne Byklum.
FOTO: PRIVAT Randesund vant søndagens 2. divisjonsk­amp mot Larvik Turn 37-20. Bak fra venstre: Silje Kjellemo Nilsen, Linea Fronth Hovland, Anne Linn Eriksen, Stine Heier, Helene Isachsen, Ida Gabrielsen, Lisa Nordseth, Elisabeth Rosenvold, Ingvild Westersjø og Anne Rosenvold. Foran fra venstre: Mina Pauline Gregersen, Camilla Hennig-olsen, Ingrid Vehusheia og Hanne Byklum.