Fædrelandsvennen

Storseier til Våg-damene

-

Våg la grunnlaget for lørdagens 35-24-seier mot Larvik Turn med en sterk 1. omgang.

På spillermøt­et i begynnelse­n av uka la vi en plan for kampen, og etter en god treningsuk­e med fokus på fart og flyt i spillet, var vi klare for å smelle til nok en gang. Vi startet kampen mot Larvik Turn slik vi hadde snakket om, med mye fart i spillet vårt, og fulgte planen til punkt og prikke.

Fra fløyten blåste fikk vi satt «Vågmuren» som vi skulle prøve å holde kampen ut. I første omgang kan man trygt si at forsvarssp­illet var storartet, med god timing i taklinger og høy frekvens i beina. Det vi gjorde på banen var med kvalitet, og selv med en del bomskudd fikk vi tidlig en komfortabe­l ledelse. Det solide angrepsspi­llet vedvarte, og vi fikk rotert godt på spillerne. Vi gikk da til pause med en solid 18-9-ledelse uten å ha brukt mye krefter.

I garderoben ble vi enige om at vi skulle fortsette der vi avsluttet. Andreomgan­gen startet vi med tre kjappe scoringer, og kampen var i realiteten avgjort. Det var god stemning på tribunen, på benken og på banen, men selv da vi hadde en solid ledelse, så ikke Larvik Turn ut til å gi opp på noe som helst måte. Til tider slapp vi dem litt for langt inn i 9-meteren, noe som førte til en del lette mål for motstander­laget. Etter hvert ble det litt Hawaii-spill, men vi fortsatte å trykke på.

Vi hadde kontroll hele kampen, noe som er utrolig deilig etter alle de nervepirre­nde kampene vi har spilt i år. I tillegg kom alle spillerne på scoringsli­sta, som viser at vi har en bred stall med gode spillere på alle posisjoner. Til slutt vant vi med

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway