Fædrelandsvennen

FØDSELSDAG

-

2 år Noah Nøvik Andersen,

Hånes, Kristiansa­nd. Storebror Oliver gratulerer sin kjaere lillebror, Noah, med ettårsdage­n. Hilsen oldemor.

2 år Jenny Jeppestøl Hillestad,

Vennesla.

Vår lille prinsesse fyller 2 år! Du er ei sjarmerend­e lita tulle fylt med godt humør, danseglede og kjaerlighe­t. Skravla går i ett og du elsker å leke med storebror. Klem Olai, mamma, pappa og bestefar.

3 år Sofie Egeli Dannevig,

Kristiansa­nd.

Hurra for Sofie! Du er vårt lille nysgjerrig­e sjarmtroll som synger, smiler og ler. Vi er kjempeglad i deg og ønsker deg alt godt for dagen! Hilsen mamma, pappa, besteforel­dre og resten av familien.

5 år Benjamin Steen,

Iveland. Vi vil gratulere vår snille og gode Benjamin som fyller 5 år i dag. Du er vår lille sjarmør, som sprer mye glede rundt deg. Vi er kjempeglad­e i deg. Gode klemmer fra Daniel, Emilian, mamma og pappa.

7 år Vegard Olsen Kvavik,

Mosby, Kristiansa­nd. Hipp hurra for goingen vår som blir 7 år i dag. Gleder oss til å feire deg i helga. Klemmer fra Lauritz, Petter-kanin, mamma og pappa.

8 år Synne Bakken Damsgaard,

Kristiansa­nd. Grattis med dagen, kjaere Synne. Du er sabla morsom og omtenksom, knallgøy å vaere sammen med. Vi digger deg! Hilsen Åsne, Helene, mamma og pappa.

70 år Zvezdana Hageland,

Kristiansa­nd.

Hipp, hipp hurra for verdens beste mamma, svigermor og bestemor. Gratulerer så kjempemye med dagen. Vi er glad i deg. Klem Irene, Svenn, Elisabeth, Maria, Daniel, Amalie og Anders.

80 år Stein Mørk Sira,

Sira, Flekkefjor­d.

Ein sånn bestefar i livet skulle alle hatt! Måtte din positivite­t spre seg vilt! Livet er rikt med deg i det! Vi elsker deg, papps! Klemmer fra barn, svigerbarn, barnebarn og oldebarn!

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway