Fædrelandsvennen

KRS signerte kroatisk strekspill­er

- KRISTIANSA­ND HENRIK GILL

Matko Rotim (26) er klar for KRS, og kan få sin debut allerede søndag, når sørlending­ene tar imot Viking TIF i Aquarama.

Matko Rotim er den nyeste signeringe­n til Kristiansa­nd Topphåndba­ll.

Kroaten spilte for Bodø HK forrige sesong. Der var han lagkamerat med blant andre Preben Egeli, som gikk til KRS fra nettopp Bodø før denne sesongen.

– Jeg prøvde å få tak i Matko tidligere også, men det var Preben som fikset det her, sier Krs-trener Robin Haugsgjerd. Rotim er linjespill­er.

– Med skadene på Eirik Köpp, Mads Alfer og Mathias Christians­en har vi mistet tre av fire viktige brikker i forsvarsre­kka vår. Derfor var det godt å få inn Matko. Han er en stor kar, og skal først og fremst bidra til å styrke forsvaret vårt, forklarer treneren.

– Vil han bli førstevalg­et på strek i angrep også?

– Ikke i første omgang, svarer Haugsgjerd.

Rotim er selv storfornøy­d med å signere en kontrakt for KRS, som strekker seg ut denne sesongen. Det ligger også en opsjon på forlengels­e til stede.

– Jeg er veldig glad. Jeg gleder meg til å vaere tilbake i Norge. Jeg har sett de siste kampene av KRS, og jeg tror vi kan oppnå gode resultater denne sesongen, sier Rotim til Faedreland­svennen.

Etter forrige sesong prøvde Rotim lykken i en klubb i Qatar, men det ble en dårlig opplevelse for 26-åringen.

KRS ligger på tredjeplas­s i serien, som gir kvalifiser­ing til Eliteserie­n. Andreplass Fjellhamar er tre poeng foran, mens suverene Viking håndball topper tabellen etter ni seire av ni mulige.

 ??  ?? Matko Rotim (26) har signert en kontrakt med KRS ut sesongen. Linjespill­eren har tidligere spilt i Bodø HK.
Matko Rotim (26) har signert en kontrakt med KRS ut sesongen. Linjespill­eren har tidligere spilt i Bodø HK.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway