Fædrelandsvennen

FØDSELSDAG

-

1 år

Vilhelm Kolbjørnse­n,

Kristiansa­nd.

Vår skjønne sprudlende keiser Vilhelm fyller 1 år. Aktiv dagen lang, alltid like blid og et herlig sjarmtroll. Gratulerer med dagen til Gullgutten vår fra Mormor og Morfar.

3 år

Marius Ståhl Buås,

Strai, Kristiansa­nd. Endelig er dagen her og Marius fyller 3 år, 10 desember! Vi er så glade i deg, vår lille bestemte gutt! Mange klemmer fra Inge, pappa, mamma, pys og resten av familien!

3 år

Frøya Theodine Try,

Søgne.

Hipp, hipp hurra for Frøya Theodine Try som fyller 3 år 10. desember! Håper du får en flott dag! Hilsen store og små i Laeringsve­rkstedet Søgne barnehage.

8 år

Kasper Stava Bruun,

Stavanger.

Varme gratulasjo­ner går i dag 10. desember, til vår superkule go'gutt Kasper, som fyller 8 år. Klemmer fra bestemor, bestefar, oldemor og oldefar i Kristiansa­nd.

11 år

Nicolai Gundersen,

Søm, Kristiansa­nd. Hipp, hipp hurra for gogutten vår Nicolai. Du er en god og omsorgsful­l gutt. God som gull. Vi er kjempeglad i deg! Klemmer i fleng fra Marcus, mamma og pappa + Andy.

11 år

Tobias Weisser Bratland,

Kristiansa­nd.

Kjaere Tobias. Vi vil gratulerer deg med 11-årsdagen din som var i går 9. desember. Du er en flott gutt som vi er veldig glade i! Varme klemmer fra farmor & farfar i Bergen og mormor & morfar i byen.

27 år

Stian Bech Jahnsen,

Kristiansa­nd. Gratulerer så mye med dagen din Stian. Du er en helt fantastisk gutt, som jobber og står på. Er virkelig stolt av det du får til. Vi er veldig glad i deg. Pappa og Debbie ønsker en kjempefin dag.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway