Fædrelandsvennen

FØDSELSDAG

-

4 år

Olai Jeppestøl Hillestad,

Vennesla. Hipp hurra for vår lille apekatt som blir 4 år. Du er en fargeklatt med høyt tempo, og denne dagen kunne ikke komme fort nok. Vi elsker deg. Klem fra Jenny, mamma, pappa og bestefar.

4 år

Amalie Lynnaes Solli,

Øvrebø, Vennesla. Gratulerer så mye med 4-årsdagen søndag 12. januar god jenta vår. Vi er så utrolig stolte og glad i deg. Klem lillesøste­r, mamma og pappa.

6 år

Theo Grindland Horrisland,

Finsland, Kristiansa­nd.

Hurra for Theo som fyller 6 år i dag 16. januar. Vi er kjempeglad i deg. Håper du får en fin dag. Hilsen pappa, farmor og resten av gjengen på Horrisland.

11 år

Gustav Fredheim Bjorvand,

Kristiansa­nd. Godgutten fyller år. Med skatebrett under armen, smil og klemmer går han inn i det neste året. Positiv og kreativ. Dagen forbigåes absolutt ikke i stillhet. Vi elsker deg Gustav, bestemor og bestefar.

70 år

Kirsti Davidsen

Hipp hurra og gratulerer med dagen til vår snille og gode mor og farmor! Du er en sprek 70 åring som alltid har et strikketøy på hånd. Du stiller alltid opp, du er raus og godhjerta – og vi er alle veldig glade i deg! Gratulerer med 70 års dagen! Bursdagskl­emmer fra Daniel, Benjamin, Noah Angel, Kristine, Elias, Hilde & Andreas, Ragnhild & Yngve, Solvor & Harald og Øyvind.

85 år

Kjell Kvamme,

Søgne, Kristiansa­nd. Gratulerer med 85 flotte og usedvanlig spreke år! Tusen takk for alt du er for oss alle, vi er så uendelig glad i deg! Klemmer og gratulasjo­ner fra barn, barnebarn og svigerbarn.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway