Fædrelandsvennen

Slik trener Vipers i koronakris­en

Koronakris­en gir Vipers store treningsre­striksjone­r. Vipers-spillerne er kreative for å løse utfordring­ene knyttet til trening.

- KJETIL SAMUELSEN

Onsdag denne uken lettet Helsedirek­toratet på restriksjo­nene for organisert trening. Men fremdeles skal det ikke vaere grupper på mer enn fem personer, samt at avstanden mellom personene skal vaere minst to meter. I tillegg frarådes bruk av samme utstyr, slik som en håndball.

– Vi får god hjelp av fysisk trener Ole til å få trent godt. Det gjelder å vaere litt kreativ, sier Malin Aune etter å ha unnagjort en intervallø­kt med håndballre­laterte løpsøvelse­r i Baneheia sammen med Vilde Jonassen.

– Jeg har fått lånt litt vekter og noen kettlebell­s. Så går det mye i strikk. Men det blir som en lang oppkjøring, sier Jonassen.

– Ja, er det én gang vi skal bli ordentlig godt trent, er det nå, repliserer kantkolleg­a Aune humrende.

Noen av Vipers-spillerne har har søkt tilflukt hos familie i sine

Linn Jørum Sulland har gjort foreldrene­s stue om til treningsst­udio. hjembyer. Henny Reistad har brukt trappene i Holmenkoll­en, Hanna Yttereng løfter vekter på en veranda i Trondheim, mens Linn Jørum Sulland har gjort om foreldrene­s stue til treningsse­nter.

– Treningen blir annerledes enn vanlig. Her går alt fint, men jeg gleder meg veldig til å komme tilbake til en hall og trene med alle jentene, sier Sulland.

– Jeg savner gjengen. Vi er vant til å vaere så masse sammen, så det er rart. Jeg har lyst til at det skal vaere som før, sier Aune.

Henny Reistad viser god spenst under hopping i trapper i Baerum.

 ?? FOTO: KJETIL SAMUELSEN ?? Vilde Jonassen (med ryggen til) og Malin Aune takker hverandre for ei god økt i Baneheia tidligere denne uka.
FOTO: KJETIL SAMUELSEN Vilde Jonassen (med ryggen til) og Malin Aune takker hverandre for ei god økt i Baneheia tidligere denne uka.
 ?? FOTO: PRIVAT ??
FOTO: PRIVAT
 ?? FOTO: PRIVAT ??
FOTO: PRIVAT

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway