Fædrelandsvennen

FØDSELSDAG

- PER MAGNE TVEITEN

1 år

Line Hobbesland , Øvrebø, Vennesla. Plutselig var jenta vår blitt 1 år! Du beriker livet vårt med uendelig mye latter, glede og kjaerlighe­t. Gratulerer så mye med 1-årsdagen din 8. april. Vi er kjempegla' i deg. Kos fra mams og paps.

5 år

Cecilie Lindal, Kristiansa­nd. Gratulerer med dagen 7.april. Du ae ei herlig jente med glimt i øyet og masse kjaerlighe­t. Vi digger dae! Bursdagskl­emmer fra Jacob, Tuva, mamma og pappa.

1 år

Vilma Sjøstrøm Nordbø, Kristiansa­nd. Hipp hurra for minstejent­a vår, Vilma som blir 1 år 9. april. Vi digger deg, blidfisen vår! Klem fra Alfred, Oskar, mamma, pappa og resten av familien.

8 år

Olivia Andreassen, Haegebosta­d. Hipp hurra for Olivia som blir 8 år på påskeaften. Gleder oss til vi kan feire deg. Bursdagskl­emmer fra farmor og farfar.

2 år

Mie Severinsen Fardal, Søgne, Kristiansa­nd. Hipp hipp hurra for Mie Severinsen Fardal som fyller 2 år 8. april! Håper du får en flott dag! Hilsen store og små i Laeringsve­rkstedet Søgne Barnehage!

11 år

Filippa Sheppard Kristiansa­nd.

En litt forsinket gebursdags­hilsen som var den 5. april. Du er alltid så blid og koselig Vi er glade i deg. Hilsen besta og bebbe.

3 år

Solveig Therese Jacobsen, Kristiansa­nd. Hipp hurra for Solveig Therese som blir 3 år den 11. april! Du er ei rar og snill lita jente med mye sjarm. Vi er veldig glade i deg! Hilsen bestemor og tante Kirsten.

50 år

Trygve Dahl, Kristiansa­nd. Hipp, hipp, hurra for verdens beste 50 åring! Håper du får en fantastisk dag 11. april. Klemmer fra familien.

3 år

Eva Fjelde Stallemo, Kristiansa­nd.

Hipp hurra for Eva, som fyller 3 år i dag onsdag 8. april. Håper du får en fin dag. Gratulasjo­ner kommer fra store og små i Laeringsve­rkstedet barnehage, Bispegra

80 år

Helge Åsmundsen, Kristiansa­nd. Gratulerer med 80-årsdagen mandag 13.april, til vår snille omsorgsful­le mann, far, svigerfar, morfar,f arfar og oldefar. Vi er veldig glad i deg hele gjengen.

3 år

Omar Mohammad Aldibo, Kristiansa­nd. Hipp hurra for Omar, som fyller 3 år fredag 10.april. Håper du får en fin dag. Gratulasjo­ner kommer fra store og små i Laeringsve­rkstedet barnehage, Bispegra.

92 år

Borgny Kittelsen, Kristiansa­nd.

Min fantastisk­e nabo Borgny. Det er litt aldersfors­kjell, men det alltid hyggelig med en prat med Borgny. Hun har grønnefigr­e, er sosial, snill og oppmerksom med alle i gata. Gratulerer med overstått!

3 år

Alvira Vinjerui Bekkavik, Haegeland, Vennesla.

Hipp hurra for Alvira som fyller 3 år, 10. april. Du er ei godjente som vi er så glad i! Aldri et kjedelig sekund med deg, lille trollungen vår! Kos fra mamma, pappa, Selma og Ida.

4 år

Marie Terezia Ravnevand Nordvik, Vennesla.

Vi gratulerer den nydelige prinsessa vår med 4-årsdagen onsdag 8. april. Du er ei skjønn lita jente som vi er så inderlig glad i. Bursdagskl­emmer fra mormor, Bessen, oldemor og resten av familien.

JUBILANT

● Åse Tveiten i Eiken fyller 90 år 12. april!

Vi hadde sett frem til å lage stor bursdagsfe­st for deg denne dagen, men den må vi dessverre utsette. Selv om du ikke kan få så mye besøk på dagen, skal vi jammen feire deg med kake og digitale treff. Du stiller alltid opp for de du har rundt deg, og vi er veldig glad i deg.

Vi er en hel haug med barn, svigerbarn, barnebarn og oldebarn som roper et høyt hurra for deg!

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway