Fædrelandsvennen

Espen Børufsen skadet igjen: – Dårlig timing

En kneskade har satt Espen Børufsen ute av spill. Nå venter han spent på svar på hvor alvorlig skaden er.

- STEFFEN STENERSEN

– Jeg fikk en trøkk i kneet. Per nå vet jeg ikke hva det er. Jeg går egentlig ganske fint på det. Så håper jeg at det ikke er noe alvorlig, sier Espen Børufsen til Faedreland­svennen.

32-åringen har hatt sin andel skader de siste årene, men har denne sesongen stort sett holdt seg skadefri. Denne sesongen har han startet fem kamper, og kommet inn som innbytter i 13.

Men mot Viking var han ikke med. En kneskade han pådro seg på trening holder angrepsspi­lleren ute av spill. Denne uka håper han å få tatt bilder av skaden, for å få et svar på hvor alvorlig den er.

– Jeg kjente det i kneet etter at jeg dro til med et skudd. Jeg hadde vaert litt sår i forkant, men ikke noe jeg ikke klarte å spille med. Nå trener jeg alternativ­t fram til jeg finner ut av det, sier han.

– Frykter du at sesongen ryker? – Det vet jeg ikke ennå. Jeg håper ikke det, for det er kamper jeg har veldig lyst til å spille. Men jeg må bare se når jeg får svar. Jeg krysse fingrene, sier han.

Han har hatt problemer med knaerne før, og vaert operert for kneskader flere ganger.

– Det var ikke ønskelig å få noe sånt nå. Jeg skal klare et lite avbrekk, men det er timingen som er dårlig, sier Børufsen.

Et ekstra usikkerhet­smoment for Start-profilen er at kontrakten hans går ut om en måned.

– Det er selvfølgel­ig ikke gunstig å få en skade på denne tiden av året når man er på utgående kontrakt. Men det er ikke noe jeg får gjort noe med. Vi må bare vente og se, men jeg skal gjøre alt jeg kan for å komme meg tilbake på

Espen Børufsen er skadet igjen.

banen, sier Børufsen.

Start-trener Joey Hardarson sier det er for tidlig å si noe om skaden.

– Det er litt usikkert ennå. Vi må få svar før vi kan si noe mer konkret. Akkurat nå trener han alternativ­t, og vi må få kontroll på hva det er før vi kan planlegge noe mer, sier Hardarson.

 ?? FOTO: SVEIN OVE EKORNESVÅG / NTB ??
FOTO: SVEIN OVE EKORNESVÅG / NTB

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway