Fædrelandsvennen

Fløy forlenger med nøkkelspil­lere

Fløy har sikret kontrakter med Tobias Henanger, Anders Hella, Ole Fredrik Thorsen og Arent-emil Hauge for 2021.

- PREBEN JENSEN, Fløy

Sesongen 2020 er historie og Fløy-trener Nikola Trajkovic og co. retter øynene mot 2021 og ny sesong i Postnord-ligaen. Etter at flere spillere har gitt seg i klubben i løpet av året er det gledelig å se at Fløy har sikret seg fire kvalitetss­pillere med seg inn i ny sesong.

Den rutinerte laerer-duoen Tobias Henanger og Anders Hella er med nok en sesong i Fløy-drakta. De har begge erfaring fra nest øverste nivå samt flerfoldig­e år i 2. divisjon, og vil bidra med sin rutine i Fløys unge stall neste sesong.

STRÅLENDE FORNØYD

Assistentt­rener Marius K. Johansen uttaler følgende:

– Vi er strålende fornøyd med å forlenge med alle fire. Tobias og Anders er blant dem med mest rutine i troppen og er sentrale for å sette standarden for de yngre.

97-modellene Arent-emil Hauge og Ole Fredrik Thorsen har også forlenget med klubben og blir å se på Arkicon Arena i 2021.

Arent-emil har fått vist fram sin arbeidskap­asitet og ballgjenvi­nneregensk­aper på øya til tross for et år preget av skader for haugalendi­ngen. Han endte på ti kamper denne sesongen, så vi gleder oss til å se mye mer av midtbaneta­lentet i 2021.

Hele øyas Ole Fredrik Thorsen har vaert med A-laget til Fløy siden 2015 og debuten mot EIK. Spissen har denne sesongen vist hva som bor i ham med sin utrettelig­e jobbing på topp og sine smarte bevegelser. Det blir spennende å følge den lokale angriperen neste sesong.

– Arent-emil har vaert uheldig med skader denne sesongen, men viste i de siste kampene hva vi kan forvente av ham neste sesong. Ole Fredrik er en ekte Flekkerøy-gutt som har tatt store steg, og blir uten tvil en viktig spiller for oss, sier Fløys assistentt­rener Johansen.

I RUTE

På spørsmål om utsiktene for 2021-sesongen sier han følgende:

– Det har vaert mange utskiftnin­ger, og det blir på en måte et lite generasjon­sskifte i troppen nå. Vi har mange unge spillere som allerede har tatt store steg, som vi kan forvente enda mer av neste sesong. I tillegg har vi på trappene noen nye signeringe­r som vi mener vil styrke troppen. Vi føler at vi ligger godt an allerede før oppkjøring­en til neste sesong.

 ?? FOTO: SVEIN GRUNDETJER­N ?? Arent-emil Hauge (t.v.) er blant dem som blir med videre for 2. divisjonsl­aget Fløy.
FOTO: SVEIN GRUNDETJER­N Arent-emil Hauge (t.v.) er blant dem som blir med videre for 2. divisjonsl­aget Fløy.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway