Fædrelandsvennen

Vis litt omsorg, da...

Kjaere kunder, kjaere alle. Vi vet godt at det er en tid som er krevende, ting er nedstengt og det er vanskelig å finne noe å bruke tiden på. Man blir rastløse, man ønsker så gjerne å bruke tiden sin på noe annet enn å vaere innenfor de fire veggene man k

-

● De personene du møter smilende og imøtekomme­nde på matbutikke­n har faktisk familie, og vi ønsker så sterkt at dere skal skjønne dette. Vi gjør alt vi kan for at dere skal vaere fornøyde, vi gjør alt for at dere skal unngå å møte på vektere ved inngangen som forteller dere at «her kommer dere ikke inn uten maske.»

Vi prøver, og prøver og prøver. Men dere vil ikke høre på rådene vi kommer med i kundeavise­r og sosiale medier. Vaer så snille, vis litt mer omsorg for oss som jobber i butikk. Er det helt nødvendig å ta med hele familien på 5 på handletur? Er det nødvendig at butikken skal bli et fristed der barna kan løpe fritt rundt og covid-19 ikke eksisterer? Vi har familie, mennesker som betyr så utrolig mye for oss, mennesker vi har lyst å tilbringe julen med. For julegaver og julemat til side, så er det familie som virkelig er julen. Samholdet, de dype samtalene og kjaerlighe­ten.

Men siden folk i Kristiansa­nd ikke bryr seg om sine butikkansa­tte kan det vaere jeg må feire jul helt alene. Er det så utrolig vanskelig å holde litt avstand? Er det så vanskelig å følge rådene som er gitt fra myndighete­ne og FHI? Jeg er ansatt på Sørlandsse­nteret. Jeg er et menneske som dere – jeg har noen jeg er glad i, noen jeg elsker. Jeg MÅ gå på jobb. Jeg kan ikke ha hjemmekont­or, fordi da får ikke dere julebrusen og ribba som må til for at dere skal få feiret jul.

Kjaere Kristiansa­nd, vaer så snill, hold avstand og vis omsorg. Blir jeg smittet, er det for sent. Hold avstand og vis omsorg! KÅRE SLETTEBERG

 ?? FOTO: RUNE ØIDNE REINERTSEN ??
FOTO: RUNE ØIDNE REINERTSEN

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway