Fædrelandsvennen

KRS signerer dansk strekspill­er

KRS styrker stallen før neste sesong med dansken Eigil Feddersen. Han slutter seg til klubben etter å ha fullført årets sesong for HC Odense i dansk 1. divisjon.

- DANIEL FLØAN

Daglig leder i KRS Topphåndba­ll, Tore B. Johannesse­n, er meget fornøyd med den nye signeringe­n.

– Eigil er en 3-er i forsvar og spiller strek i angrep. Han er kjent for å vaere en veldig god forsvarssp­iller. Han er fysisk sterk, 1,96 høy og veier over 95 kg, så han bringer en del muskler inn i forsvaret, samt at han også er ganske fotrapp. Så det vil bli en ressurs for oss både i forsvar og i angrep, forteller Johannesse­n til Faedreland­svennen.

Feddersen har mye erfaring fra 1.divisjon i dansk håndball, og har tidligere spilt for Skjern Håndbold (2013-2017), Fredriksha­vn FI (2017-2019) og HC Odense

(2019-2021).

Johannesse­n forteller at de har hatt spilleren i kikkerten en stund, og at det han kan bidra med på treningsfe­ltet er like viktig som det han kan gjøre på banen.

GOD TRENINGSMO­RAL

- Vi har fått veldig gode signaler på at han ikke bare er en god spiller, men også en mann med god treningsmo­ral og som kan bringe inn de kvaliteten­e vi trenger for å bygge den toppidrett­skulturen som vi ønsker.

-Forventnin­gene er jo at han skal styrke forsvaret vårt, tillegg til at han er kjent for å vaere en kar som yter 100% hele tiden. Og vi håper at det skal smitte over på resten av spillerne slik at vi blir et bedre forsvarsla­g enn vi er i dag, avslutter Johannesse­n.

Feddersen er fortsatt midt i sesongen med Odense, som kjemper en tøff kamp for å holde

seg i 1.divisjon. Han vil slutte seg til KRS etter sesongen er ferdig.

 ??  ?? Danske Eigil Feddersen slutter seg til klubben før neste sesong.
Danske Eigil Feddersen slutter seg til klubben før neste sesong.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway