Fædrelandsvennen

– Utfordring­ene tårner seg opp

Vipers-trener Ole Gustav Gjekstad føler utfordring­ene tårner seg opp før sluttspill­et i Champions League.

- ÅGE HARALD DRANGSHOLT

– Vi stiller med 100 meter tillegg på alt vi gjør sammenlign­et med våre internasjo­nale konkurrent­er. Det er ingen tvil om det, sier en lettere oppgitt Ole Gustav Gjekstad.

Lørdag 6. mars skal Vipers i utgangspun­ktet spille 8.-delsfinale i Champions League hjemme mot Odense, med returmøte i Danmark helgen etter. Men på grunn av norske koronarest­riksjoner blir begge kampene spilt i Danmark.

SAVNER SERIESPILL

Vipers hadde et ønske om å spille den første kampen onsdag 10. mars, slik at man slipper å vaere så lenge i Danmark.

– Men det har vist seg å ikke vaere mulig for da spiller Odense seriekamp, sier daglig leder Terje Marcussen – som ennå ikke vet dato for kampen.

Og nettopp det faktum at

Odense – i likhet med de andre gjenvaeren­de konkurrent­ene i Champions League – spiller seriekamp på seriekamp mens Vipers ikke gjør det, føles blodig urettferdi­g.

SENTERET STENGT

Da Kristiansa­nd kommune tirsdag denne uka innførte strengere restriksjo­ner, rammet det også forberedel­sene til Vipers.

– Det gir noen begrensnin­ger på den fysiske treningen. Vi kan ikke bruke Vipers-akademiet, sier Gjekstad og sikter til treningsse­nteret hvor de legger ned mye av styrketren­ingen.

– Hvordan synes du spillerne takler situasjone­n?

– Det er ingen problemer. Vi klarer det. Også jobber vi med det vi kan, sier Gjekstad.

– Vi må bare sørge for å få nok trøkk på trening. Det er en sesong hvor vi må ta det som det kommer, og nå har vi virkelig god tid til å konsentrer­e oss om Odense. Hvis vi skulle fokusere på alt som er kjipt, tror jeg ikke vi hadde klart å komme oss gjennom sesongen, sier Emilie Hegh Arntzen.

 ?? FOTO: TOR ERIK SCHRØDER ?? Trener Ole Gustav Gjekstad liker dårlig at Vipers får langt dårligere betingelse­r enn konkurrent­ene i Champions League.
FOTO: TOR ERIK SCHRØDER Trener Ole Gustav Gjekstad liker dårlig at Vipers får langt dårligere betingelse­r enn konkurrent­ene i Champions League.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway