Fædrelandsvennen

Vi har en konstrukti­v dialog om hvordan vi skal fortsette samarbeide­t.

Starts nyvalgte styreleder sier han opplever en «veldig positivite­t i klubben nå». Han forteller også om samtaler med Start En Drøm, men vil ikke vaere konkret på hva disse samtalene dreier seg om.

-

– Vi har en konstrukti­v dialog om hvordan vi skal fortsette samarbeide­t, sier styreleder Andreas Nielsen i IK Start til Faedreland­svennen.

– Er det et tema i disse samtalene at dere fortsetter uten Start En Drøm?

– Det har jeg ingen kommentar til. Vi har en samarbeids­avtale som strekker seg til 2027 og så jobber vi rundt det.

Nielsen ble valgt som styreleder på årsmøtet 15. april. Snart en måned seinere har det vaert stille fra både ham og fra investoren­e etter et årsmøte der enkelte saker skapte splid internt.

INVESTORER UT

Siden den gang har daglig leder Christophe­r Macconnach­er og styreleder Robin Reed i Start En Drøm trukket seg fra sine roller. Så har det blitt stille fra investoren­e. De har enten ikke besvart våre henvendels­er eller ikke ønsket å stille til intervju med Faedreland­svennen

Nå er Jesper Daland på vei ut av Start. Et salg som er helt nødvendig for økonomien i Start, slik Faedreland­svennen forstår det. Men Nielsen vil ikke svartmale økonomien.

– Det jeg kan si på generelt grunnlag er at det er krevende å drive klubb under covid-19. Vi håper på en åpning etter hvert. Vi ønsker å selge så mange sesongkort som mulig. Så faller vi inn under visse støtteordn­inger. Vi jobber også inn mot partnere som vi er utrolig takknemlig for at støtter

Start, sier Nielsen.

– Er man avhengig av å selge Jesper Daland?

– Det har jeg ingen kommentar til. Men det er alltid spennende å følge overgangsm­arkedet, uten at jeg skal vaere mer konkret enn det, sier Nielsen.

– Har Start En Drøm varslet at de ikke ønsker å spytte inn mer penger?

– Akkurat det har jeg ingen kommentar til. Vi jobber sammen med Start En Drøm for å se på budsjetter. Det funker bra, sier Nielsen og gjentar at samtalene

 ?? FOTO: TOR ERIK SCHRØDER / NTB ?? Andreas Nielsen på tribunen under treningska­mpen mot Sandefjord forrige helg.
FOTO: TOR ERIK SCHRØDER / NTB Andreas Nielsen på tribunen under treningska­mpen mot Sandefjord forrige helg.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway