Fædrelandsvennen

Disse tre Vipers-profilene har v

Lørdag kan Heidi Løke (38), Linn Jørum Sulland (36) og Katrine Lunde (41) vinne nok en tittel. De har 95 til sammen fra før. Her kan du lese om hvordan Vipers’ tittelgros­ister fortsatt er motivert for å kjempe om nye titler år etter år.

-

– Det å bli norgesmest­er er stort hver gang. Man vil jo ikke tape en finale, og man er alltid gira på å vinne.

Det sier Linn Jørum Sulland til Faedreland­svennen, som sammen med Katrine Lunde og Heidi Løke tar seg tid til en prat med oss etter fredagens Vipers-trening.

Trioen har nettopp fullført sine siste forberedel­ser før lørdagens Nm-finale mot Sola. Sulland, som ikke spilte seriefinal­en mot Storhamar på tirsdag på grunn av skade, er spilleklar til cupfinalen.

Og med seier i Stavanger Idrettshal­l vil storskytte­ren oppnå en spesiell milepael. Hun kan nemlig vinne sin tiende Nm-tittel.

– Jeg synes selvfølgel­ig det er stort. Det er mange som har lyst til å vinne hvert år, så det hadde vaert bra å få det til 10 ganger, sier Sulland med et stort smil.

Lagvenninn­e Katrine Lunde er imponert over Sullands Nmfangst.

– Cup er alltid spesielt. Der kan du spille en kamp, hvor du enten ryker ut eller går videre. Det er vanskelig å holde den statistikk­en oppe, sier målvakten.

❞ Det å bli norgesmest­er er stort hver gang. Man vil jo ikke tape en finale, og man er alltid gira på å vinne.

KAN VINNE TITTEL NUMMER 40

Om Sulland er med på å ta Nmgull med Vipers på lørdag, vil 36-åringen stå med totalt 28 titler for klubb og landslag gjennom karrieren.

Men hun har fortsatt en vei å gå for å nå tallene til Katrine Lunde. Hun kan nemlig ta tittel nummer 40 på lørdag.

– Når du sier tittel nummer 40, da har jeg holdt på for lenge, sier Lunde, før hun bryter ut i latter.

– Jeg tenker ikke så mye på det runde tallet, men det er stas å vinne år etter år. Men vi må sørge for å vinne på lørdag, så jeg ikke blir stående på 39, legger hun til.

Om det blir cupgull mot Sola, kan dermed 41 år gamle Lunde ta sin tittel nummer 41, om det skulle blir Champions League-triumf i Budapest i slutten av mai.

– Tittel nummer 41 hadde vel smakt ekstra godt, sier Sulland mens hun ser bort på Lunde.

 ?? FOTO: HENRIK GILL ?? Heidi Løke (t.v.), Linn Jørum Sulland (i midten) og Katrine Lunde er klare for å kjempe om Nm-gull lørdag.
FOTO: HENRIK GILL Heidi Løke (t.v.), Linn Jørum Sulland (i midten) og Katrine Lunde er klare for å kjempe om Nm-gull lørdag.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway