Fædrelandsvennen

Slik spilte de:

- SHAYAN JALILIAN DANIEL AASE

● Amund Wichne 6:

Nok en god kamp. Kommuniser­er godt med laget. Redningen på avslutning­en fra Ndiaye er noe av det villeste jeg har sett på stadion. Slår mye langt.

● Peter Reinhardse­n 5:

Klarer seg stort sett fint defensivt, men slår noen unødvendig­e feilpasnin­ger. Ok kamp.

● Vegard Bergan 4:

Fortsatt usikker med ball, men stanger bort mye i løpet av kampen. Trekkes ned en karakter for baklengsmå­let hvor han blir overmannet av Ndiaye.

● Henrik Robstad 5:

Klarer seg igjen fint som stopper, selv om han løser det litt utradisjon­elt til tider. Har et par viktige inngripene­r og stopper Ndiaye. Også et par fine raid. Ble sliten.

● Kristoffer Tønnessen 5:

Veldig solid defensivt mot Banza. Ikke like offensiv som vi har sett han tidligere, men spilte stort sett trygt og godt. Kommer seg ut av pressede situasjone­r.

● Mohammed El Makrini 5:

Vinner mange dueller og er ofte på rett sted til rett tid uten å dominere voldsomt. Holder kampene fysisk bedre enn før. Ikke nok involvert i oppbyggend­e spill.

● Eirik Schulze 3:

Kommer ikke ordentlig inn i kampen, vant heller ikke like mange dueller som han vanligvis gjør.

● Mathias B. Moldskred 6:

Ii en egen klasse i førsteomga­ng. Herlige tekniske detaljer, nydelige gjennomspi­ll og fine bevegelser. Fine gjennomspi­ll i andre omgang også før han ble sliten Hadde flere muligheter til å score. Starts beste.

● Sander Sjøkvist 6:

Herlig scoring hvor han kjører tunnel på backen før han klinker ballen i mål. Spiller ellers en stødig kamp og har godt innlegg til Belli. Kanskje hans beste kamp for Start?

● Martin Ramsland 3:

Kommer til flere fine muligheter, men mangler for tida kvalitet i avgjørende situasjone­r. Jobber godt, men vinner ikke nok i lufta, og roter en del med ball.

● Eman Markovic 4:

Er involvert i mye av det Start skaper og har en fin link med Belli på venstresid­a. Går for lenge med ball i mange situasjone­r og skusler bort flere fine overganger med svake touch og dårlige valg. Innbyttern­e Mikael Ugland (10 min. for Moldskred), Emil Pedersen (6 min. for Ramsland) og Sebastian Buch Jensen (på overtid for Sjøkvist) – alle for kort tid til å bli vurdert.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway