Fædrelandsvennen

FØDSELSDAG

-

1 år

Annie Vegusdal Isaksen, Bergstøl. Vår gode, fantastisk­e gledesspre­der Annie fyller et heilt år. Vi gleder oss til å feire deg i dag, mange klemmer fra mamma og pappa.

7 år

Eline Marie Bjørge, Kristiansa­nd. Verdens beste Eline Marie blir 7 år! Salutt med krutt og klemmer i fleng fra lillesøste­r Mathilde og Jonas.

3 år

Solveig-marie Berglandny­gård, Kristiansa­nd. Hipp hipp hurra, for vår bestemte solstråle, som fyller år. Vi er så glade i deg, og gleder oss til å feire deg. Hilsen Ida Lovise, Nicolay, mamma og pappa.

8 år

Axel O. Andersen, Kristiansa­nd. Hurra for Axel som fyller 8 år 24.oktober. Gratulerer med dagen! Vi er veldig glad i deg. Mange klemmer fra Lila, mamma og pappa.

3 år

Henry Rosander Halvorsen, Arendal. Mommos flotte prins, Henry Rosander Halvorsen, fyller 3 år i morgen. Gratulerer så masse med dagen, Henry! Mommo er evig glad i deg. Oldemor gratulerer deg også så masse med dagen.

8 år

Olai Stedjan, Eiken. Vi vil gratulere fotballgut­ten Olai med 8-årsdagen. Vi håper du får en superfin dag. Vi gleder oss til å feire deg. hilsen og klemmer fra mommo, beppi, tanter, onkler, kusiner og fettere.

5 år

Teo Bajraktare­vic, Kristiansa­nd. Hurra for vår kjaereste Teo som fyller 5 år den 26. oktober! Du er klok, sjarmerend­e, og full av positiv energi. Vi er uendelig glad i deg – stor klem fra lillebror Emil, mamma og pappa.

11 år

Ida W. Bekkavik, Haegeland. Kjaere Ida! Gratulerer så masse med dagen din som var på torsdag! Vi er kjempe glad i deg! Klemmer fra hele gjengen din på 2 og 4 bein!

7 år

Eline Marie Bjørge, Kristiansa­nd. Hurra! Gratulerer med dagen til Eline som fyller 7 år 24.oktober. Flink 2. klassing, storscorer i fotball og alltid full av energi. Vi er veldig glade i deg! Fra tante Siv og Jens.

13 år

Marcus Riste Andreassen, Kristiansa­nd. Gratulerer så mye til tenåringen vår. Vi er så glad i deg og ønsker deg alt godt, lykke til med feiring og ungdomstid­a! God klem fra jentene, lillebror, mamma, bestemor, bestefar, Espen og tante med familie.

7 år

Eline Marie Bjørge, Kristiansa­nd. Hipp hurra for fineste Eline som blir 7 år 24. oktober. Stor klem fra besta og farfar.

80 år

Gerda Urdalen Flaa, Kristiansa­nd. Gratulerer til denne flotte damen som fyller 80 år, søndag 24. oktober. De hjerteligs­te gratulasjo­ner fra din mann, Rolf Kristian, samt resten av familien

7 år

Noa Nikolai Vesterhust­ønnesen, Kristiansa­nd. Du er en aktiv og fin gutt som elsker Bakugan og fotball. Hilsen mormor og morfar.

80 år

Marit Røsstad, Snartemo. Vi ønsker deg til lykke med 80-årsdagen din i dag. Vi er alle så glad i deg. Gleder oss til feiring i morgen. Mange hilsener fra barn, svigerbarn, barnebarn og oldebarn.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway