Fædrelandsvennen

Disse får plass på Sørlandets drømmelag

-

Vi har tatt ut den beste elleveren bestående av spillere fra Jerv og Start.

Klokken 13.30 i ettermidda­g møtes Jerv og Start til en kamp som er sesongdefi­nerende for begge lag. Hvordan ville laget sett ut om vi satt sammen de beste spillerne fra hvert lag? Hvem ville vi startet med i lørdagens kamp basert på form og prestasjon­er denne sesongen? Vi har tenkt, diskutert og kommet frem til følgende ellever i en 4-2-3-1-formasjon.

KEEPER

● Har hatt en god sesong. Har holdt Jerv inne i flere kamper med fine redninger, og har hatt få store feil. Får plassen helt marginalt foran Amund Wichne.

HØYREBACK

● Mandalitte­n har hatt sin desidert beste sesong i Jerv. God offensivt, og stabile prestasjon­er defensivt. Har også scoret en kandidat til årets mål hjemme mot hjemme mot Åsane.

MIDTSTOPPE­R

● Etter en grusom start har den nederlands­ke midtstoppe­ren vokst kamp for kamp i det siste. Har fysikk, ro og lederegens­kaper på dette nivået.

MIDTSTOPPE­R

● Har komme tilbake som en ledertype etter korsbåndsk­aden som holdt han ute i et år. Limet i forsvaret til Jerv. Stabil, god i posisjoner­ingen og rolig med ball.

VENSTREBAC­K

● Som resten av laget har han underprest­ert denne sesongen. Har et høyere potensial enn det han har fått ut til nå, men viser i glimt at han har et høyere nivå inne.

SENTRAL MIDTBANE

● Kapteinen i Jerv-laget som har overrasket alle i år. God spillefors­tåelse, gode pasninger og har i tillegg blitt et våpen på offensive dødballer i det siste.

SENTRAL MIDTBANE

● Kan bekle de fleste roller i et lag. Vinnerskal­len fra Flekkerøy er en av Sandstøs favoritter. Enorm i lufta, og spiller med en tilstedeva­erelse som smitter på medspiller­ne.

HØYRE KANTSPILLE­R

● Var divisjonen­s beste spiller frem til sommerferi­en.

Var enorm da lagene møttes tidligere i sesong. Vanvittige individuel­le ferdighete­r med fart, teknikk og et godt skuddbein. Liten formsvikt. Har ikke scoret på ni kamper.

OFFENSIV MIDTBANE

● Costarican­eren har vaert blant Jervs beste spillere, men er i likhet med Furtado inne i en litt tyngre periode når det gjelder målpoeng. Smart spiller med god teknikk og herlige avslutning­sferdighet­er.

VENSTRE KANTSPILLE­R

● Med 11 mål og seks målgivende er Markovic udiskutabe­l. Lyngdølen har ofte vaert lyspunktet i et lag som har slitt. Bra fart og god dribler. Starts beste spiller denne sesongen.

SPISS

● Har hatt en svaert ujevn sesong. Har glimtet til og vist sitt høye potensial innimellom, som mot Grorud sist. Har 13 målpoeng – seks mål og syv målgivende.

 ?? VURDERT AV: ??
VURDERT AV:
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway