Fædrelandsvennen

Start 1–1 Fløy (1–0)

- TEKST: SHAYAN JALILIAN Shayan.jalilian@fvn.no

● Sparebanke­n Sør Arena, Kristiansa­nd.

● Mål: 1–0 Eirik Schulze (36'), 1–1 Aksel Kloster (51')

● Start (4–3–3):

● Jasper Silva Torkildsen - Sander Sjøkvist, Sivert Sira Hansen, Bjarni Mark Antonsson (Kaya Makosso fra 70'), Fabian Østigård Ness (Jonas Seim fra 82') - Tom Strannegår­d, Jesper Gregersen, Eirik Schulze (Sander Richardsen fra 59') - Marijan Cosic (Deni Dashaev fra 59'), Alagie Sanyang, Salim Nkubiri.

● Fløy (3–4–3):

● Ante Knezovic - Thomas Kongerud, Xiaolong You, Benjamin Sundo - Fredrik Strømland Lien, Mathias Myhre Madsen, Sander Ystanes, August Fredriksen - Aksel Kloster (Alejandro Sørum fra 82'), Levi Eftevaag, William Drange Johnsen (Simon Valand fra 77'). et uferdig lag, som i perioder vil svinge veldig, innrømmer Starts hovedtrene­r.

– Var dette en vekker før serieåpnin­gen?

– Det er veldig vanskelig å svare på, men vi er alle enige om at vi ikke var på det nivået vi ønsker. Vi så tunge og slitne ut. Det må vi se litt på. Samtidig skal vi ikke grave oss ned. Vi har en gruppe spillere som er uferdige, og vi må jobbe hver eneste dag for å bli bedre. Dette blir en viktig uke, svarer han.

– Samtidig spilte dere i dag mot et lag som spiller på et lavere nivå, og som hadde mange spillere ute med skade. Bekymrer resultatet deg?

– Nei, jeg er ikke bekymret. For jeg vet hva som bor i denne gjengen, men vi må se nærmere på hvorfor vi manglet energi og trøkk i spillet. Så må vi opp med kvaliteten i det vi holder på med. I dag ble vi for stilleståe­nde, manglet tempo i spillet og skapte ikke nok på siste tredjedel av banen, sier han - som selv også måtte klare seg uten Mathias Grundetjer­n, Kalle Wallius, Adrian Eftestad Nilsen og Marius Nordal som alle mistet kampen med skade.

– Bryne-kampen kommer nok for tidlig for alle sammen. De er på vei tilbake, men må ha mer trening i seg. Vi får se. Kanskje vi får klar en av dem, men det er ikke noe jeg regner med inn mot den kampen, sier Karadas.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway