Fædrelandsvennen

Bråstopp for Fløy, MK og Jerv – Arendal videre

Cupreisen er over for Fløy, MK og Jerv, som røk ut av cupens andre runde onsdag kveld. Arendal er det eneste laget fra Sørlandet som gikk videre.

- KRISTIANSA­ND TEKST: SHAYAN JALILIAN Shayan.jalilian@fvn.no

Fire lag fra Sørlandet var onsdag kveld klar for å kjempe om avansement til tredje runde i cupen. Det endte opp med å bli en skuffende kveld for både Fløy, MK og Jerv som ble slått ut.

Fløy, MK og Jerv røk mot henholdsvi­s Egersund, Bryne og Strømsgods­et, mens Arendal var det eneste sørlandsla­get som tok seg videre til cupens tredje med en komfortabe­l 3–0-seier borte mot Fram Larvik.

Spesielt ydmykende ble det for MK. Mandalitte­ne slo ut Start på straffekon­k i første runde, men røk på et 0–7-tap mot Bryne på Idrettspar­ken onsdag.

– KASTET VEKK EN KJEMPESJAN­SE

Fløy var langt nærmere.

Halvveis ut i andre omgangen ble Egersund redusert til ti mann, etter at Ådne Midtskogen fikk sitt andre gule kort og ble sendt i garderoben.

Det klarte Fløy aldri å utnytte. Noen minutter senere gikk Egersund opp i ledelsen. Vertene fra øya klarte aldri å komme med en sluttspurt, og dermed ble det cupexit for guttene til Marius Kjørvik Johansen.

– Det er ekstremt surt, sier Fløy-kaptein Sander Ystanes til Fædrelands­vennen etter kampslutt på Cemo Arena.

Kapteinen er skuffet over at Fløy ikke klarte å utnytte fordelen av å spille siste del av andre omgangen med én mann mer på banen.

– Vi sprakk egentlig opp. Vi slet veldig etter at de fikk det røde kortet. Akkurat nå føles det ut som at vi har kastet vekk en stor sjanse, sier han.

Skuffet var også den lokale Fløy-keeperen Markus Kristianse­n, som fikk en sjelden sjanse mellom stengene i skadefravæ­ret til Ante Knezovic.

– Helt siden jeg var liten har jeg drømt om å spille viktige kamper for Fløy. Det var gøy å få en mulighet, men det er utrolig syrt at vi ryker. Jeg føler vi var på høyde med de, så det er skuffende at vi ryker ut, sier han.

FROLENDING AVGJORDE

Det ble en langt hyggeliger­e kveld på jobben for Frolending og tidligere Express- og Fløyspille­r Kristian Eriksen, som nå spiller for Kjelsås.

Hovedstads­laget snudde fra 0–2 til 3–2-seier hjemme mot Kongsvinge­r. Eriksen dukket opp rett før slutt og satte inn den avgjørende scoringen.

Sander Svela, som er på utlån fra Start, spilte også nitti minutter på topp for Junkeren, som gikk på et 0–2-tap hjemme for Bodø/glimt

 ?? FOTO: RICHARD NODELAND ?? Egersund-spillerne feirer med de tilreisend­e supportern­e etter å ha slått Fløy ut av cupen.
FOTO: RICHARD NODELAND Egersund-spillerne feirer med de tilreisend­e supportern­e etter å ha slått Fløy ut av cupen.
 ?? FOTO: SHAYAN JALILIAN ?? Egersund slo Fløy ut av cupen onsdag kveld.
FOTO: SHAYAN JALILIAN Egersund slo Fløy ut av cupen onsdag kveld.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway