Framtid i Nord

Kick-off for åpen hall-tilbud: – Det ble mer en tredagers festival

Det ballet litt på seg da planene for kick-offet til åpen hall-tilbudet på Skjervøy blir lagt. Til helgen blir det naermest festivalli­gnende tilstander i idrettshal­len.

- TORBJØRN O. KARLSEN torbjorn@framtidino­rd.no 926 64 354

Det er Vegar Ballovarre og Arnt-Hugo Sørensen, som står bak den frivillige organisasj­onen Aktivitete­r for barn og ungdom på Skjervøy som lover noen ordentlig spennende dager nå til helga i idrettshal­len på Skjervøy. Planene var ikke så voldsomme i utgangspun­ktet, men så:

– Vi skulle egentlig bare markere at vi starter opp med åpen hall på Skjervøy. Men så ballet det bare på seg! Vi har jo kjøpt inn ganske mye utstyr underveis og nå blir det mer en tredagers festival i hallen fra fredag til søndag, sier Ballovarre og Sørensen.

Konkurrans­einnstinkt­et våkner?

Gaming-stasjon med FIFAspilli­ng, VR-briller og bilspill (komplett med racerstol og tre skjermer), lasertag, fotballdar­t, aktivitete­r i fotballbin­gen og laserluftg­evaer med blink er noe av det Ballovarre og Sørensen kan skilte med. En ni meter lang bilbane appellerer nok også. Det samme gjør helt sikkert hoppeslott­et.

– For å si det sånn: Det er nok noen konkurrans­einstinkt som blir vekket i løpet av helga. Men vi håper jo at folk også kommer innom hallen for å «henge» utenom de oppsatte tidene, sier Ballovarre.

Det blir selvsagt vanlig kafésalg og Aktivitete­r for barn og ungdom på Skjervøy kan skilte med egen sukkerspin­nmaskin og popcornmas­kin.

Han understrek­er at alt er gratis og at det er tilbud for barn i alle aldre opp til 18 år.

– At det er gratis er viktig for oss, sier Ballovarre.

Stor dugnadsinn­sats

Fredagen, lørdagen og søndagen deles opp slik at de ulike aldersgrup­pene får noen timer hver. 1. - 7. trinn er for seg og de fra 8. trinn og opp til 18 år har sine egne tider i hallen.

– Dere vurderte ikke nattåpent også?

– Hehe. Nei, vi har nå valgt å holde stengt på natta. Men jeg må skryte av dugnadsinn­satsen for å få dette til. Det er nesten 60 i sving som skal bake, vakte og gjøre alt det som skal til for en fin helg i hallen, sier Ballovarre og Sørensen.

 ?? ?? ÅPNER HALLEN: Aktivitete­r for barn og ungdom på Skjervøy, med Vegar Ballovarre og Arnt Hugo Sørensen i spissen, legger opp til en storstilt aktivitets­helg i idrettshal­len.
ÅPNER HALLEN: Aktivitete­r for barn og ungdom på Skjervøy, med Vegar Ballovarre og Arnt Hugo Sørensen i spissen, legger opp til en storstilt aktivitets­helg i idrettshal­len.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway