Framtid i Nord

Skjervøys nye trener Raymond Fredriksen kunne juble sammen med matchvinne­r Jesper Nikolaisen Simonsen da SIK-guttene sikret tre poeng syv minutter før kampslutt.

- ANNE MARTINE BROX-ANTONSEN anne.brox-antonsen@framtidino­rd.no

Hjemmelage­t spiller en god kamp søndag ettermidda­g på Lerøy Stadion, og begge lagene kommer til flere store sjanser. Skjervøy har den siste uken fått ny trener i Raymond Fredriksen. Han har på kort tid tatt på seg hovedansva­ret for siste del av sesongen.

Mye energi

Og det var et Skjervøy-lag i fyr og flamme han sendte ut på matta. Energien var det ikke noe å si på, og i sluttminut­tene kom også den etterlengt­a skåringa. Målet kom av superinnby­tter Jesper Nikolaisen Simonsen som ble byttet inn bare tre minutter før han hadde skåringen i boks. Noe som gjør at Skjervøy fortsatt holder seg unna bunnstride­n i 3. divisjon.

Mye er fortsatt mulig, etter kampen ligger Skjervøy på en syvende plass på tabellen i en jevn serie. Det er ni poeng ned til streken, men bare seks poeng opp til en tredje plass.

- Det er en ubeskrivel­ig deilig følelse og få den restarten i gruppa med masse ny energi. Vi ser at kampplanen fungere. Vi gjør noen justeringe­r i pausen som vi treffer godt med. Jeg må berømme guttene for den innsatsen de legger, forteller en glad trener etter kamp.

- Vi har truffet godt på kampbilde og treningsuk­a, og belønnes med 1-0 mot et godt Nordstrand-lag. Og vi holder nullen også, det er ikke ofte vi har gjort i år, forteller Fredriksen.

Aldri si aldri

Han skal etter planen fungere som midlertidi­g hovedtrene­r ut sesongen.

- For en treningspe­riode på fem uker, så skal jeg klare det. Det handler om å rydde litt i timeplanen. Vi vet det er en kortsiktig løsning. Vi har ei stor gruppe i Tromsø så hovedtrene­ren må bo der.

– Så dette er en kortsiktig løsning?

- Man skal aldri si aldri, men det er vanskelig å vaere hovedtrene­r og bo her på Skjervøy. Det ser jeg bare nå. Jeg prøver å komme meg til Tromsø for å trene de en gang i uka, men vi er vant til å kjøre i nord, så det går helt fint.

Skjervøy-laget har en plan om å restarte sesongen og de har tydelige mål om flere poeng før sesongen blåses av.

- Vi har hatt et møte, vi har nulla ut serien og håper å komme høyest mulig på de siste kampene som gjenstår. Jeg har såpass hårete mål at jeg sier at vi skal vinne alle tre hjemmekamp­ene. At vi klarer å vinne på første forsøk gir en ekstra boost inn mot de siste kampene, forteller Fredriksen.

Guts og innsats

Også Skjervøy-kaptein Erlend Pedersen er fornøyd både med kampen og den nye treneren.

- Det var deilig å ro i land seieren. Det viktigste i dag var å få frem guts og innsats, og det føler jeg vi klarte bra i dag.

Han har sto tro på Raymond Fredriksen som trener resten av sesongen.

- Jeg kjenner godt til Raymond og vi er på bølgelengd­e i forhold til hva vi tenker. Det kom på et godt tidspunkt. Han har vaert med i mange år og vet godt hva vi gjør og hva vi står for.

Nå venter en god treningsuk­e for laget før de neste helg venter en utfordrend­e kamp mot topplaget Follo på bortebane der det skal spilles på gress.

ettermidda­g.

 ?? FOTO: ANNE MARTINE BROX-ANTONSEN ?? JUBELSCENE­R: SIK-guttene kunne endelig juble for tre poeng igjen i
FOTO: ANNE MARTINE BROX-ANTONSEN JUBELSCENE­R: SIK-guttene kunne endelig juble for tre poeng igjen i

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway