Framtid i Nord

Scoret 13 og sikret seriemeste­rskapet

Skjervøy 2 er seriemeste­r i 6. divisjon etter en kalasseier hjemme på Lerøy stadion i ettermidda­g.

- ANNE MARTINE BROX-ANTONSEN anne.brox-antonsen@framtidino­rd.no

avdeling 2.

For første gang på mange år stilte Skjervøy med et B-lag i 6. divisjon denne sesongen. Og resultater har de levert helt fra første kamp.

Søndag ettermidda­g ble det nok en seier og med det var seriemeste­rskapet sikret. Fortsatt gjenstår en kamp borte mot Kvaløya 2, men ingen kan ta tabelltopp­en fra Skjervøy.

Vi er klare

En målrik kamp mot Fløya 3, endte på stillinga 13-3 til Skjervøy. Og det var liten tvil om hvem som var det beste laget helt fra start. Både Theodor Isaksen og Dragos Gherghinoi­u tegnet seg på skåringsli­sta med fine mål.

- Det var en fin kamp med et fint resultat og vi spilte bra. Det har vaert en bra første sesong, også har vi klart å komme oss til opprykk nå, forteller de.

Nå gjør de seg klare for tilvaerels­en en divisjon lengre opp.

- Det blir hardere og tøffere motstand, men vi er klare for 5. divisjon og skal klare å holde oss der, sier Isaksen og Gherghinoi­u.

Truffet godt

Også trener Bjørn Helge Pedersen er fornøyd med resultaten­e laget har levert denne sesongen.

- Vi har spilt masse fine kamper. Jeg kan ikke huske sist vi hadde et 11-erlag som B-lag. Dette har vaert etterlyst både for ungguttene og de som ikke spiller så mye på A-laget. Så der har vi truffet godt, forteller han.

Han er spesielt fornøyd med den gode miksen av spillere.

- Det er utrolig fint med den blandinga vi har med unggutter også har vi folk som Øystein, Lennart og Svenn. Det er godt for de unge å ha noen eldre rutinerte med seg, sier Pedersen.

I mange år har tilbudet for folk som er ferdig med aldersbest­emt fotball vaert lavt, og det har for mange vaert store steg som skal til for å komme seg inn på Skjervøy A-lag som har etablert seg godt i allnorsk 3. divisjon.

- Steget fra 15-16 år til A-laget er sinnssykt. Så det er bra at de får spille litt B-lagsfotbal­l.

Trenger tøffere motstand

Etter siste seriekamp neste uke må laget i gang med å legge planene for neste sesong.

- Vi rykker opp til 5. divisjon nå, så må vi ta en runde på at vi har både spillere og apparatet rundt på plass. Det er flere kamper og mer økonomi som må på plass. Men jeg tror guttene er klare. Vi har hatt mange fine kamper og mange storseiere, så litt tøffere motstand tror jeg de trenger. Det har i hvert fall vaert artig for alle sammen, avslutter Pedersen.

Med en 1-0 seier for A-laget tidligere på dagen, og en 13-3 seier og seriemeste­rskapet i boks for B-laget må man kunne si at det har vaert litt av en SIKdag på Lerøy stadion.

 ?? FOTO: ANNE MARTINE BROX-ANTONSEN ?? MESTERLAG: Skjervøy 2 kunne slippe jubelen løs etter å ha kapret seriemeste­rskapet i 6. divisjon
FOTO: ANNE MARTINE BROX-ANTONSEN MESTERLAG: Skjervøy 2 kunne slippe jubelen løs etter å ha kapret seriemeste­rskapet i 6. divisjon

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway