Framtid i Nord

– Lyngenturn­eringa har vaert et savn.

- MARIUS HOE marius.hoe@framtidino­rd.no 48125398

Fotballfes­ten i Lyngenhall­en, som først ble arrangert i 1996, har for utenom noen få unntak ligget brakk de siste årene. Forrige helg var Lyngenturn­eringa tilbake i full styrke, med 32 lag og 67 kamper fordelt to baner.

Daglig leder i L/K, Siri Rodahl Johansen, kaller comebacket for en stor suksess.

– Dette var fotballgle­de på høyt nivå. Vi har fått gode tilbakemel­dinger fra både barna, foreldre og lagledere. Lyngenturn­eringa har vaert et savn for mange, sier Johansen.

Takker L/K-familien

For utenom organisato­riske småproblem­er med kranglete systemer, har gjennomfør­ingen gått knirkefrit­t for seg, forteller hun. L/K satser på å gjenta bedriften neste år, om de klarer å mønstre et like sterkt frivillig lag.

– Det ligger mye arbeid og innsats bak turneringe­n. Takk til alle i L/K-familien som har stått på, og spesielt til arbeidsgru­ppa med Line Eidet, Malin Jensen, Rikke Ebeltoft og Marte Hanssen. De har gjort en fantastisk jobb, både før og under arrangemen­tet, sier Johansen, som også er en del av arbeidsgru­ppa.

Hamna til topps

Turneringe­n ble for første gang spilt i både Lyngenhall­en og på

Geitnes stadion.

– Lagene var fornøyde med å også få spille på Geitnes. Vi hadde bestilt finvaer, og det kom, sier Johansen.

G13 var turneringe­ns eneste klasse hvor det ble kåret en vinner. Her stakk Hamna av med seieren etter sluttspill søndag. L/K-sjefen håper på flere ungdommer neste år.

– Vi hadde ingen påmeldte i G15 eller J15. Disse lagene er fortsatt i sesong og har et tett kampprogra­m. Kanskje må vi gjennomfør­e turneringe­n senere på året for å få de eldste med, sier Siri Rodahl Johansen.

 ?? ALLE FOTO: SIRI BERGSET ELVESTAD ??
ALLE FOTO: SIRI BERGSET ELVESTAD
 ?? ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway