Framtid i Nord

– Tusen takk til Statens vegvesen!

Hugo Bjørnnes ønsker å rette en stor takk til Statens vegvesen som fikset opp i det trafikkfar­lige problemet som oppsto i Sørkjosen.

- CHRISTER ANDRÉ HENRIKSEN christer.henriksen@framtidino­rd.no Journalist

– Det ble litt fortgang når vi traff den rette personen i Statens vegvesen, humrer daglig leder i Din varme, Hugo Bjørnnes.

I slutten av september skrev Framtid i Nord om Bjørnnes som i tre måneder hadde prøvd å få kontakt med Statens vegvesen på e-post - men svarene uteble og ukene gikk.

Årsaken til at Bjørnnes henvendte seg til vegvesenet var en flere meter lang rabatt utenfor bedriftens lokaler i Sørkjosen.

Rabatten, som skiller E6 fra gangfeltet, gjorde at semitraile­re ikke klarte å kjøre inn på eiendommen gjennom åpningene som var der.

Dermed måtte lengre kjøretøy stoppe på E6 for å losse av forsendels­er til bedriften - noe som igjen skapte trafikkfar­lige situasjone­r.

Seksjonsle­der for Transportf­orvaltning i Statens vegvesen i

Troms og Finnmark, Oddbjørg Mikkelsen, la seg flat da hun fikk høre hvor lenge Bjørnnes hadde ventet på svar.

– Man bør absolutt forvente svar innen normal tid når man kontakter oss. Så her har det rett og slett vaert en glipp - og det beklager vi, sa hun i september.

Mikkelsen sa også at de ville se naermere på saken, men at rabatten ikke kunne fjernes helt, ettersom det er et krav

med fysisk skille mellom vei og gangfelt.

Nå - i overkant av én måned etter - kan Bjørnnes fortelle at Statens vegvesen og en lokal entreprenø­r har fikset opp i problemet:

– De har tatt bort fem meter til sammen av rabatten, tre meter på den ene siden og to på den andre, og det ser ut til at det er blitt helt perfekt.

– Vi er svaert fornøyde - tusen takk til Statens vegvesen og en

treprenøre­n, avslutter Bjørnnes med.

 ?? FOTO: CHRISTER A. HENRIKSEN ?? FIKSET: – Det er et begrenset område, sa Bjørnnes om åpningene som større kjøretøy sliter med å forsere når de skal inn og ut av eiendommen til bedriften. Nå har Statens vegvesen fjernet til sammen fem meter av den.
FOTO: CHRISTER A. HENRIKSEN FIKSET: – Det er et begrenset område, sa Bjørnnes om åpningene som større kjøretøy sliter med å forsere når de skal inn og ut av eiendommen til bedriften. Nå har Statens vegvesen fjernet til sammen fem meter av den.
 ?? FOTO: CHRISTER A. HENRIKSEN ?? FORNØYD: Daglig leder i Din varme, Hugo Bjørnnes, utenfor bedriftens lokaler i Sørkjosen.
FOTO: CHRISTER A. HENRIKSEN FORNØYD: Daglig leder i Din varme, Hugo Bjørnnes, utenfor bedriftens lokaler i Sørkjosen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway