Framtid i Nord

Maria (29) har fått ny jobb i hjembygda: – Det er rett og slett drømmejobb­en

Manndaling­en Maria Løkvoll (29) har allerede lang erfaring med festivalen hun fra våren skal jobbe for.

- ARE BERGSET ELVESTAD are@framtidino­rd.no Journalist

Riddu Riddu festivalen har ansatt Maria Løkvoll (29) som ny kommunikas­jons- og festivalko­ordinator

Det melder festivalen i en pressemeld­ing.

Løkvoll har lenge vaert en del av festivalen. Hun har vaert ansatt i prosjektst­illing, vaert styremedle­m de siste fire årene, jobbet som frivillig og som frivilligk­oordinator.

Nå kommer hun fra stillingen sin som kulturlede­r i Lebesby kommune.

Grep sjansen når den kom

Når hun så at stillingen var utlyst, måtte hun gripe sjansen.

– Det er rett og slett drømmejobb­en. Jeg hadde lovd meg selv at neste gang den ble utlyst, skulle jeg søke. Så er bonusen at jeg får flytte naermere familie, og bli manndaling for fullt, forteller Løkvoll.

Nå gleder hun seg til å tre inn i stillingen 1. mai.

– Jeg har vokst opp med Riddu Riddu og har et stort Ridduhjert­e som kommer godt med i jobben. Det blir spennende å laere nye ting og utvikle meg sammen med de andre.

Manndaling­en har en mastergrad i ledelse, innovasjon og marked, hvor hun skrev masteroppg­aven «Festivalle­delse - frihet under ansvar og fokus på nettverksa­rbeid.»

Utmerket seg

I den nye jobben skal hun vaere ansvarlig for blant annet markedsfør­ingen til Riddu Riddu, og vil vaere en del av kontoret på Senter for Nordlige folk sammen med daglig leder Frode Henriksen.

– Blant søkerne var vi enige om at Maria utmerket seg saerlig positivt, og vi er utrolig glade for at hun har takket ja til jobben. Hun har en lang fartstid i festivalen som styremedle­m, prosjektle­der, og stab, samt en fagbakgrun­n som er svaert relevant for stillingen. Vi gleder oss til hun starter, sier festivalsj­ef Sajje Solbakk i pressemeld­ingen.

 ?? FOTO: JUNE HELEN BJØRNBACK ?? GLEDER SEG: Sajje Solbakk, festivalsj­ef for Riddu Riddu, gleder seg til å få Løkvoll på plass i staben.
FOTO: JUNE HELEN BJØRNBACK GLEDER SEG: Sajje Solbakk, festivalsj­ef for Riddu Riddu, gleder seg til å få Løkvoll på plass i staben.
 ?? FOTO: CHRISTER ANDRÉ HENRIKSEN ?? KJENNER FESTIVALEN: Løkvoll har tidligere jobbet som frivilliko­ordinator for festivalen. Her bilde fra Riddu Riddu sommeren 2022.
FOTO: CHRISTER ANDRÉ HENRIKSEN KJENNER FESTIVALEN: Løkvoll har tidligere jobbet som frivilliko­ordinator for festivalen. Her bilde fra Riddu Riddu sommeren 2022.
 ?? FOTO: PRIVAT ??
FOTO: PRIVAT

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway