Framtid i Nord

– For meg har SV bydd på åpne dører og gode arbeidsrom

-

Marianne Bilden tar en ny periode i styret.

Parabaran Rajalingam ble gjenvalgt som fylkeslede­r i Troms SV under helgas årsmøte. Det melder iTromsø.

– Stor stas

Marianne Bilden fra Nordreisa ble gjenvalgt som nestleder.

– Det er stor stas med fornya tillit i Troms SV. For meg har SV bydd på åpne dører og gode arbeidsrom, og et fellesskap som fostrer politisk engasjemen­t og handlekraf­t. Som nestleder må målet selvfølgel­ig vaere å videreføre den opplevelse­n, og jobbe for at alle kameratsli­g anlagte folk i Troms finner seg hjem til Troms SV, opplyser Bilden i en pressemeld­ing.

Fylkesårsm­øtet i helga skal ha gitt gode diskusjone­r og spennende vedtak.

– SV er et mangfoldsp­arti med sterkt engasjemen­t for internasjo­nal solidarite­t og demokratiu­tvikling, og uttalelsen­e

vi vedtok speiler vår forståelse av lokalt ansvar og global bevegelse for miljø og rettferdig fordeling, sier hun.

Flere fra regionen

Også Skjervøy og Kåfjord er represente­rt i det nye styret. Frode Henriksen fra lokalparti­et i Kåfjord er ny samepoliti­sk koordinato­r i fylkesstyr­et, og Pål Schreiner Mathiesen fra Skjervøy er regionrepr­esentant for Nord-Troms.

Sistnevnte er også seksjonsle­der på Senter for psykisk helse og rusbehandl­ing NordTroms.

– Sammen med fylkeslede­r skal det nå jobbes kanongodt med å sikre de psykiske helsetjene­stene i distrikten­e, poengterer Bilden.

Hun skriver at det er gøy at så mange lokale SV-ere er med i fylkesstyr­et:

– Som nordtromsi­ng er det selvfølgel­ig artig å stille mannsterk på årsmøte og i fylkesstyr­et. I år fikk vi dessuten feire vi den første SV-ordføreren i

Troms, Kai Petter Johansen fra Kvaenangen!

Astrid Løkholm-Båtnes fra Harstad er valgt inn i AU.

 ?? FOTO: FRODE HENRIKSEN ?? FORTSETTER: Toppduoen i Troms SV fortsetter i sine roller som leder og nestleder. Fra venstre: Marianne Bilden, Parabaran Rajalingam og Astrid Løkholm-Båtnes.
FOTO: FRODE HENRIKSEN FORTSETTER: Toppduoen i Troms SV fortsetter i sine roller som leder og nestleder. Fra venstre: Marianne Bilden, Parabaran Rajalingam og Astrid Løkholm-Båtnes.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway